Sundsvall - Häcken

Sundsvall har redan hunnit vinna en match i Allsvenskan säsongen 2017 och detta gjorde man mot AFC. Trots 0-1 lyckades man vända matchen och vinna med 3-1. I sin andra match åkte man ner till Malmö där man fick känna på hur det är att möta ett bättre lag och man förlorade med 2-0.

Häcken har ännu inte vunnit i ligan, men för att se det positiva så har man heller inte förlorat. Dessutom har man inte släppt in ett mål i Allsvenskan 2017, man har heller inte gjort något.. Två stycken 0-0 matcher har man spelat in, borta mot topptippade AIK samt hemma mot hypade Djurgården och nu är man redo att plocka sin första 3-poängare borta mot Sundsvall och visa hur bra man faktiskt är.

Häcken har ett riktigt bra lag och man skall faktiskt ha i åtanke att man också mött två bra lag i inledningen på säsongen. Häcken spelar även dem på konstgräs och kan rulla igång bollen med ett snabbt tempo mot ett Sundsvall som jag tror kommer få kämpa på i botten av tabellen. Jag tycker nog allt att oddset 2.00 på bortaseger känns fint och mitt spel blir därför Häcken som vinnare. Jag tror på en 2-0 seger!