Ikväll klockan 20:00 så tar Hapoel Beer Sheva emot Olympiakos hemma på Yaakov Turner Toto Stadium för returmötet i kvalet till Champions League. Första mötet i Pireus slutade 0-0 efter att grekerna haft ett övertag men inte kunnat utnyttja detta. Olympiakos hade 8 skott varav 5 på mål att jämföra med israelernas 3 varav 1 på mål. 

Olympiakos har inte imponerat i träningsmatcherna denna sommar och har bara vunnit en av fyra kamper. Det är alltid svårt med de europeiska kvalmatcherna när ligan inte har dragit igång. Det är lätt att det blir lite skakigt när man slängs direkt in en av säsongens viktigaste matcher. Man har inte haft tid att komma i rytm eller spela in de nya spelarna. 0-0 i hemmamötet gör absolut inte situationen lättare utan det ökar snarare pressen.

Hapoel Beer Sheva å sin sida har redan fått tre tävlingsmatcher. Dels dubbelmötet i kvalets förra omgång mot Sheriff som man vann med 3-2 men även en seger i den inhemska cupen.

Historiskt så räcker 0-0 borta till avancemang i 66,3 % av fallen. Unibet ger oddset 3.85 på att Hapoel tar sig vidare. Det ger att om Hapoel går vidare med 25,6 % sannolikhet så är spelet break even. Man kan inte stirra sig blind på denna empiri men Olympiakos övertygade verkligen inte i första och det gynnsamma utgångsläget gör att jag tycker detta är ett ett riktigt bra bet. Även om grekerna är bättre i grunden så är de inte i säsong och jag är inte helt övertygad om tränaren Sanchez. Att göra ett lag till så stor favorit så här tidigt på säsongen med det utgångsläget är väl djärvt av spelbolaget. Jag lägger 8 units hos unibet till 3.85.