Dortmund - Frankfurt

Dortmund åkte på en tung förlust hemma i onsdags när kvartsfinalen i Champions League spelades. Man förlorade matchen med 3-2 och tankarna är redan på returmötet där man måste framåt för att vända matchen. 

I vilket fall så har man en match i ligan att ta hand om innan dess. Denna match spelas hemma mot ett Frankfurt med usel form. Frankfurt spelade 2-2 borta mot Bremen senast men har innan dess inte lyckats göra mål på fem matcher. Trots detta har man bara 3p upp till 6:e platsen då man öppnade säsongen väldigt fint, bland annat vann man mot Dortmund hemma med 2-1.

Spelet idag blir att båda lagen gör mål men Dortmund vinner matchen. Detta för att Dortmund är ett bättre lag, men när man väl tagit ledningen är det en stor risk att man går på halvfart. Jag tror man vinner, vilket man behöver göra för att gå upp på 3:e platsen i ligan, men fokuset ligger i Champions League och därför tror jag att man slappnar av lite väl mycket. 

Jag tror matchen slutar 3-1 till Dortmund och mitt spel blir därmed båda lagen gör mål och Dortmund vinner matchen till fina oddset 3.50 hos Unibet. 5 units spelas!