Spelschema NFL slutspelet 2015/16

Söker du info om Super Bowl och NFL slutspelet? Då har du hittat rätt. Här får du det kompletta spelschemat för NFL slutspelet 2015/16.

NFL 2015/16 slutspelet inleds med Wild-Card omgångar, lördagen den 9 janauri 2016 och avslutas med Super Bowl 50 söndagen den 7 februari på Levi´s Stadium i Santa Clara, Kalifornien.

Spelschema AFC

Så här ser spelschemat ut för AFC:

AFC Wild Card round:

(3) Denver Broncos - (6) New York Jets
(4) Indianapolis Jets - (5) Kansas City

Vinnarna i AFC Wild Card round ställs mot New England Patriots och Cincinati Bengals. Det lägst seedade laget ställs mot Patriots och det högst seedade laget mot Bengals.

AFC Divisional round:

New England Patriots - Lowest Winning Wild-Card Seed
Cincinati Bengals - Highest Winning Wild-Card Seed

Spelschema NFC

Så här ser spelschemat ut för NFC:

NFC Wild Card round:

(3) Green Bay Packers - (6) Minnesota Vikings
(4) Washington Redskins - (5) Seattle Seahawks

Vinnarna i NFC Wild Card round ställs mot Carolina Panthers och Arizona Cardinals. Det lägst seedade laget ställs mot Panthers och det högst seedade laget mot Cardinals.

NFC Divisional round:

(1) Carolina - Lowest Winning Wild-Card Seed
(2) Arizona - Highest Winning Wild-Card Seed

Spelschema dag för dag NFL slutspelet 2015/16

9 januari

AFC - AFC Wild-Card Seed

NFC - NFC Wild-Card Seed

10 januari

AFC - AFC Wild Card Seed

NFC - NFC Wild Card Seed

16 januari

AFC - AFC Divisional Round

NFC - NFC Divisional Round

17 januari

AFC - AFC Divisional Round

NFC - NFC Divsional Round

24 januari

AFC Championship Game

NFC Championship Game

7 februari (natten till 8 feb)

Super Bowl 50

Vilket lag vinner Super Bowl 50?

NFL-säsongens höjdpunkt är som vanligt Super Bowl där AFC och NFC mästarna gör upp om vilket lag som tar hem NFL 2015/16. Just nu har spelbolagen Carolina Panthers och New England Patriots som favoriter i kampen om Super Bowl titeln. Som outsiders har dom Arizona Cardinals och Green Bay Packers.

När det gäller att tippa på rätt Super Bowl vinnare får man ha tungan rätt i mun. Många amerikanska fotbollsexperter hävdar att det är den bästa defensiven som i slutändan vinner men i fjol var det utan tvekan den bästa offensiven.

NFLs grundspel har bjudit på en hel del överraskningar och skador på ett flertal nyckelspelare. New England Patriots drabbades av en tung skada på Tight End: Rob Gronkowski som tillhör en av lagets bästa offseniva spelare. Men "Gronk" är tillbaka i spel och Patriots lär vara att räkna med hela vägen till Levis's Stadium i Santa Clara, där Super Bowl 50 spelas.

Oddsen just nu talar för en final mellan New England och Carolina men NFL-slutspelen brukar bjuda på en del skrällar så vi låter det vara osagt om spelbolagen får rätt eller inte.

Tippa på NFL 2015/16

Vilket lag vinner Super Bowl 2015/16?, vilken spelare blir vald till NFLs MVP? och plus en uppsjö av andra odds går redan att hitta hos ett flertal spelbolag. Kolla in de senaste NFL oddsen och hämta din välkomstbonus idag!

100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller
Mrbet

Skribent: Mrbet
30 December 2015