Spelbolag med bäst odds

Spelbolag, bookmaker, bettingbolag ja kärt barn har många namn men var hittar man egentligen spelbolag med bäst odds?

MrBet.se hjälper dig att hitta svaren! Kolla in vilka spelbolag som erbjuder bäst odds i vår artikel: Spelbolag med bäst odds på nätet.

I Sverige finns där idag en uppsjö av spelbolag online. Men vilka levererar egentligen bäst odds? Liksom när du jämför räntor på bolån, priser på mat i butiken osv så gäller egentligen samma sak när du skall tippa på nätet.

Varför ta första bästa spelbolag när vi på MrBet.se kan hjälpa dig att hitta det spelbolag med bäst odds på nätet? Det är som att ta första bästa bolån, vilket kan visa sig bli en dålig affär på sikt.

När det gäller spelbolag med bäst odds har vi utgått ifrån de spelbolag som är pålitliga med bra och enkla in- och utbetalningar som dessutom ger svensk kundsupport. Med andra ord har vi filtrerat bort ett antal spelbolag som kan ha bättre odds men som vi anser inte uppfyller kraven till follo.

Liksom bankerna måste spelbolagen ha "marginaler" som gör att de tjänar pengar. Bankerna tar ut en ränta som är högre än vad den normalt sett borde vara då de lägger på en extra marginal för att göra en vinst på kunden. Samma princip gäller för spelbolagen som sätter sina odds utifrån sannolikheter och därefter lägger på en marginal för skulle de köra tre odds på 1-X-2 som ger en sannolikhet på totalt 100 % så skulle spelbolagen inte tjäna en krona. Så vad de gör är att de höjer "sannolikhetsgraden" ett par snäpp vilket innebär att det sammalagda oddset inte kommer motsvara en sannolikhet på 100 %. Marginalen mellan 100 % och uppåt är det spelbolaget tjänar på de satta oddsen.

Så låt oss kastas in i cyberrymden och kolla in spelbolag med bäst odds och se vilka som ger mest tillbaka på en satsad 100-lapp:

All sport:

Spelbolag med bäst odds
 

Återbetalningsprocent: 93,1 %

Hos bet365 har man en genomsnittlig återbetalningsprocent på 93,1 %. För varje satsad hundralapp får spelarna tillbaka 93,10 kr. Denna återbetalningsprocent gäller pre-matches. När det kommer till liveodds är siffran något högre och senast man mätte återbetalningsprocenten på bet365 liveodds så låg den på 93,98 % vilket är riktigt bra. Utöver höga odds erbjuder bet365 även ett enormt utbud på både pre-match och livemarknader. Ett spelbolag vi varmt kan rekommendera!

Läs mer om bet365 i vår recension>>


Spelbolag med bäst odds
 

Återbetalningsprocent: 92,3 %

Svenska spelbolaget Unibet erbjuder ett brett utbud på allt från fotboll och hockey till mer nischade marknader som Eurovision, Melodifestivalen, Let's Dance, Idol osv. Hos Unibet har man en återbetalningsprocent långt över genomsnittet. Just nu ligger den på 92,3 % med samtliga sporter och evenemang inräknade. Vad gäller liveodds är återbetalningsprocenten snäppet högre och även här ger Unibet ett riktigt bra utbud av spel.

Läs mer om Unibet i vår recension>>


Spelbolag med bäst odds
 

Återbetalningsprocent: 92,15 %

Betsafe är liksom Unibet ett svenskägt spelbolag som erbjuder ett bra utbud av spel. Hos betsafe hittar du ett flertal återkommande kampanjer som riskfria spel och liknande. Oddsen som erbjuds ligger klart över genomsnittet och på en del marknader ligger betsafe bland de allra bästa. Betsafe har en total återbetalningsprocent strax under Unibets och ligger idag på 92,15 % och något högre på livebetting. Med sitt stora utbud på odds och liveodds samt goda kundsupport, kan vi varmt rekommendera betsafe för våra läsare.

Läs mer om betsafe i vår recension>>


Spelbolag med bäst odds
 

Återbetalningsprocent: 90-92 %

Spelbolaget 24h Bet är en ganska okänd aktör på den svenska spelmarkanden men faktum är att 24h Bet erbjuder att vad man kan önska sig. Visst spelutbudet är inte fullt lika stort som hos bet365, Unibet och betsafe men oddsen är konkurrenskraftiga och på vissa marknader ligger de helt i topp. Väljer du exempelvis att tippa på Allsvenskan så kan vi varmt rekommendera 24h Bet som erbjuder marknadens bästa odds på den svenska högstaligan i fotboll. Någon exakt återbetalningsprocent hos 24h Bet uppges inte men de uppskattas på att ligga mellan 90 och 92 % och lite högre på liveodds.

Läs mer i vår om 24h Bet i vår recension>>


Övriga spelbolag som rekommenderas

Mobilbet bonus

Förutom de nämnda spelbolagen ovan kan vi också rekommendera två aktörer som erbjuder bra bonusar och förstklassig service. Dessa är SuperLenny och Mobilbet som inte har lika hög återbetalningsprocent som det 3-4 bästa men som i gengäld erbjuder fina kampanjer och en hel del tävlingar. Hos Mobilbet får alla nya kunder 100 kr gratis att spela för och som inte det vore nog krediteras spelkontot med 300 % upp till 800 kr alternativt 100 % upp till 3 000 kr beroende vilken välkomstbonus du väljer.

Vi vill också poängtera att där finns ett flertal andra spelbolag med bra odds men många av dessa är inte tillgängliga på svenska och utan svensk kundsupport. För att vara med på vår lista över spelbolag med bästa odds på nätet ställer vi höga krav på allt från tillgänglighet och utbud till navigering, kundsupport och kanske det viktigaste av allt säkerhet.

Mrbet

Skribent: Mrbet
19 November 2015