Se Zlatans nya Volvo reklam!

Volvos förra kampanj med Zlatan Ibrahimovic blev en fullträff. Så kan man sammanfatta marknadskommunikationschefen Per Carleös dragning av den statistik som finns för kampanjen. Förutom alla visningar på reklam-tv har filmen och dess trailrar visats över sex miljoner gånger på Youtube. När filmen släpptes delades den över 100 000 gånger på sociala medier de första 36 timmarna.

Inför EM-slutspelet i Frankrike är det dags för en ny Volvoreklam med Zlatan i huvudrollen. Volvoreklamen har TV-premiär ikväll kl 20:15 på TV4 men vi på MrBet.se har redan smygtittat på reklamen. Så här ser den ut!

 

Fågel, fisk eller mittemellan? Vad anser ni om Zlatans nya Volvo reklam? Visst känns det en aning vassare än Erik Hamrén som försöker sälja in de svenska landslagströjan till Intersport? När det kommer till Volvo och Zlatan känns det som en "perfect match" och mycket talar för att Zlatans nya Volvo reklam kommer bli en ny succé! Allt Zlatan rör vid verkar mer eller mindre bli till succé.

Zlatans tidigare Volvo reklam

Ibland kan minnet vara en smula kort! Se Zlatans tidigare Volvo reklam här nedanför:

Hashtag: #madebysweden

Tippa på Zlatan Ibrahimovic i EM!

Hur många mål kommer Zlatan göra i EM? Kommer Zlatan bli EMs skyttekung eller komma med i EM-elvan? Vi på MrBet.se har samlat de mest intressanta Zlatan oddsen in EM på en och samma sida. Vilket spel lockar mest?

Zlatan odds EM 2016

Spelbolag med Zlatan odds:

100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller

Vanliga söktemer: Zlatans nya reklam, Zlatans nya Volvo reklam, Zlatan reklam Volvo.

Per

Skribent: Per
30 May 2016