CampoBet Sport
100 kr bonus.

18+ | Spela casino ansvarsfullt | Gäller nya kunder. Minsta insättning är 100 kr. Omsätting 5x bonus och insättning. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & villkor gäller

Spela på fotboll, hockey eller varför inte på MMA? Hos CampoBet som är ett nytt ansikte på den svenska spelmarknaden, finner du ett stort och varierat utbud av odds på allt från större sporter som ishockey, fotboll, basket och tennis till mindre populära för oss svenskar som snooker, rugby och baseball. I vår CampoBet recension skall vi ta tempen på detta spelbolag som är en nybekantskap för oss svenskar och se vad de har erbjuda.

Live från den 1 september 2020

CampoBet fick beviljat svensk spellicens i slutet av 2019 och har sedan 2018 varit verksamma i ett antal länder runt i världen. CampoBet ägs av Romix Limited, ett företag liksom många andra inom bettingbranschen är baserat på Malta. Från och med den 1 september kan du som svensk spela på CampoBet.se, förutsatt att du är över 18 år, så klart. 

CampoBet bonus

100 kr till nya kunder

I svallvågorna efter att Covid-19 drog in över världen har ett flertal länder däribland Sverige, sett risker med att folks spelande skall öka. Med anledning av detta har man satt ett maxtak för hur mycket pengar man får sätta in varje vecka. I Sverige ligger maxtaket på 5 000 kronor i veckan och vad gäller bonusar så får de inte överstiga 100 kronor. Med anledning av detta har CampoBet en klart lägre bonus i Sverige: 100 kr i samband med första insättning, jämfört med i ett flertal andra länder där välkomstbonusen ligger på 100 % upp till €100. CampoBets välkomstbonus ligger tillsvidare på 100 kronor, dessa 100 kronor erhålls i samband med den första insättningen som måste vara på minst 100 kronor. Det är värt att notera att insättningar med betalningsalternativen: Skrill och Neteller, inte gäller om du vill ha en välkomstbonus. 

Omsättningskrav på bonus

5x till odds 1.50 eller högre

Så om jag sätter in 100 kronor, får jag då tillbaka 100 kronor extra som jag kan ta ut direkt? Nej, givetvis går det inte att sätta in 100 kronor, få 200 kronor och plocka ut dem direkt. Om spelbolagen inte skulle ha några motkrav, skulle mer eller mindre alla gå i konken. För att kunna ta ut din bonus måste du omsätta den ett antal gånger. Med andra ord har spelbolagen ett omsättningskrav på bonusen. Hos CampoBet ligger omsättningskravet på 5 gånger till oddset 1.50 eller högre. Spel som asian handicap, över/under, båda lagen att göra mål eller inte, odda eller jämnt antal mål och olika former av system gäller inte för att omsätta bonusen. Detta gäller även vinster som tas ut som cash out eller spel som voidas (markuleras). 

Behöver jag någon bonuskod?

CampoBet tillämpar ingen bonuskod

Idag frångår fler och fler spelbolag användningen av bonuskoder och CampoBet är inget undantag. Hos CampoBet krävs ingen bonuskod för att ta del av välkomstbonusen. Det enda du behöver göra är att göra en första insättning på minst 100 kronor för att erhålla din bonus. 

CampoBets hemsida

När man kommer in på CampoBets hemsida möts man av mycket grönt och vitt, och det är grönt och vitt som är CampoBets färger. Huvudsidan består av fyra olika sektioner som man kan klicka på: Sport, Live Betting, Virtuella och Kampanjer. Sidan känns väldigt enkel och lättnavigerad. När du klickar på Sport, får du upp huvudsidan för betting. I menyn har du toppligor, oftast fotboll och ishockey, och under den menyn för alla sporter som man erbjuder odds på. Teckensnittet är enkelt och bakgrunden går i grått. 

Live betting på CampoBet

Screenshot på CampoBet live betting:

Livebetting på CampoBet

Om du vill spela live, klickar du på live betting. Live betting sektionen har en hel del övrigt att önska. Dessvärre håller den i nuläget ingen högre klass. Här saknas en hel del funktioner som de större spelbolagen har. Exempelvis en spelplan där man kan följa var bollen eller pucken befinner sig. Dessutom lyser statistiken mellan lagen eller spelarna med sin frånvaro. I nuläget känns CampoBets live betting sektion inte helt klar, här finns med andra ord lite att jobba på. Det positiva är att sidan är mycket enkel och utbudet ganska bra. 

CampoBet Live Stream

I nuläget erbjuder CampoBet ingen live stream

För dig som vill kombinera live stream och betting är CampoBet inget alternativ. Eller i alla fall inte om du vill ha båda på ett och samma ställe. CampoBet erbjuder nämligen inte någon live stream idag och det mesta talar för att det kommer dröja ganska länge innan man kan titta på direktsänd sport här.

Vilka sporter kan jag spela på hos CampoBet?

Här listar vi några av de sporter som CampoBet erbjuder spel på: 

Fotboll
Basket
Tennis
Ishockey
Baseball
Rugby
Amerikansk fotboll
Handboll
MMA
Motorsport
Skidskytte
Golf

Rugby
Snooker
Australisk fotboll
Boxning
Cykling
Alpint
Längdskidor
Bandy
Innebandy
Friidrott
Simning

 

Fokus ligger främst på ishockey, tennis, baket och fotboll, men under större evenemang på de lite mindre sporterna så kommer CampoBet erbjuda en hel del oddsmarknader på dessa. Hos CampoBet hittar du även en hel del outrights - vinnarspel. Spela på Premier League vinnaren innan eller under säsongen, eller varför inte lägga en slant på kommande Grand Slam vinnare i tennis? 

Kundsupport hos CampoBet

En viktig detalj när man väljer spelbolag är hur kundsupporten fungerar. Hos CampoBet finns det inte mycket att klaga på när det gäller service. Bästa sättet att få hjälp på är via att kontakta deras live chat. Live chatten är tillgänglig dygnet runt och finns även på svenska från 9 till 23. Förutom live chat erbjuder CampoBet även ett direktnummer dit du kan ringa, numret är 004620141037. Du kan även kontakta dem via mail, mailadressen är: [email protected] 

Om du vill ha svar på något gällade sidan kanske svaret finns på FAQ-sidan. Här får du svar på de tio mest vanliga frågorna gällade CampoBet. 

Väntetiden ligger i snitt på 5 min på live chatten och 45 min på mail enligt CampoBet själva. 

Betalningsmetoder

Vilka betalningsmetoder erbjuder CampoBet? Hos CampoBet kan du välja bland ett flertal olika betalningsmetoder. Exempelvis:

  • VISA
  • Mastercard
  • Klarna
  • Skrill
  • Neteller
  • Banköverföring

I nuläget kan man dessvärre inte erbjuda Swish vilket många andra konkurrenter gör, men förhoppningsvis kommer man göra detta inom en snar framtid. 

CampoBet Mobil

I skrivande stund har CampoBet ingen app som man kan ladda ner. Om du vill spela från mobilen går det bra att göra det via webbläsaren. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare från vår sida till CampoBet och vips är du framme. CampoBets teckensnitt i mobilen är enkelt och gör det ytterst lättnavigerat. Funktionerna är dem samma som i datorn. 

Sammanfattning av CampoBet

Har du vägarna förbi CampoBet kan det helt klart vara värt ett besök. Det som vi ger CampoBet tummen upp för är framför allt deras kundsupport. Kundsupporten håller hög klass och väntetiden är aldrig speciellt lång. I det stora hela finns där dock en hel del att jobba på. Live betting sektionen saknar en hel del funktioner och vi efterlyser lite statistik att kunna använda sig av i samband med spel. Oddsen håller jämn nivå med konkurrenterna och vad gäller utbudet, finns där inte mycket att klaga på. Väljer du att spela från mobilen är CampoBet ett bra val. Teckensnittet är enkelt och det krävs inte speciellt många klicks för att lägga ett spel. 

Per

Skribent: Per
28 August 2020