Låt oss presentera Pinnacle Sports, ett spelbolag med bäst odds på nätet. Ja lite kort kan man faktiskt sammanfatta Pinnacle så. I vår sportsbook recension av Pinnacle Sports skall vi ta en närmare titt på denna spännande sportsbetting aktör. Häng med!

Pinnacle Sports bonus

Första stopp blir Pinnacle Sports bonus. Men efter ett litet tag märker man att Pinnacle inte erbjuder någon bonus. Förklaringen ligger i att man istället satsar på riktigt höga odds. Pinnacle Sports måtto är att ge spelarna en så bra upplevelse som möjligt. Genom att plocka bort bonusar och en massa kampanjer har man möjligheten att erbjuda marknadens lägsta odds, för er som vill jämför Pinnacles odds med andra spelbolag är det bara att gå in på en oddsjämförelse sida. Här kan man se ganska tydligt att Pinnacles odds sticker ut rejält.

Pinnacle Sports bonuskod

Då Pinnacle Sports inte erbjuder någon välkomstbonus, finns det inte heller någon Pinnacle Sports bonuskod att tillgå.

Varför Pinnacle Sports?

Frågan många spelare frågar sig är varför Pinnacle Sports? Här skall vi lista fyra goda anledningar att välja just Pinnacle Sports:

1. Överlägset bäst odds

Hos Pinnacle har man som sagt skippat bonusarna och istället riktat in sig på att ge spelarna så bra odds som möjligt. Spelbolagens marginaler ligger vanligtvis på 5-10 % men hos Pinnacle Sports är de bara 2-3 %. På fotboll har Pinnacle Sports återbetalningsprocent på 97.09 % vilket är klart högst av samtliga bolag.

2. Framgångsrika spelare limiteras ej

På de flesta spelbolag får man inte vara hur framgångsrik som helst. Ett flertal spelare har hört av sig till oss och beklagat sig över att de blivit limiterade ja ibland även avstängda då de varit allt för framgångsrika. Hos Pinnacle Sports är sånt ytterst ovanligt. Här får framgångsrika spelare i regel fortsätta spela och risken för limitering och avstängning är väldigt liten.

3. Säkra och trygga betalningar

Hos Pinnacle Sports erbjuder man den senaste i raden av krypteringsteknik vad gäller känslig information på sidan. Detta innebär att du kan vara trygg och säker när du gör överföringar till och från Pinnacle Sports.

4. Höga insättningsgränser

Hos många spelbolag har man insättningsgränser som är relativt låga. Detta är inget som Pinnacle Sports kör med. Här har man riktigt höga insättningsgränser. På Premier League har

Pinnacle Sports spelutbud

För dig som vill spela på allt mellan himmel och jord är Pinnacle Sports kanske inte det bästa alternativet. Hos Pinnacle erbjuds främst odds på 1-X-2 asian handicap och över/under. Spel på hörnor, kort, målskyttar osv är klart mer begränsat.

Vad gäller spel på olika sporter och ligor är detta också aningen skralt men vad gör väl det när man erbjuder riktigt grymma odds på ligor som Premier League, La Liga, Bundesliga osv. På svensk fotboll erbjuds odds på Allsvenskan och Superettan men sällan ligor lägre än så.

Pinnacle Sports live betting

Vad gäller Pinnacle Sports live betting sektion är denna dessvärre ytterst begränsad. Jämför man exempelvis med bet365 eller Unibet är det en enorm skillnad. När vi gör ett besök inne på Pinnacle Sports liveodds avdelning finner vi faktiskt inte ett enda spel (tidig förmiddag en torsdag).

Pinnacle Sports mobil

Pinnacle Sports mobil

Javisst! Pinnacle Sports finns tillgängligt i mobil och surfplatta. För att spela på mobilen eller surfplattan är det bara att surfa in på www.pinnacle.com/m och välja och vraka bland alternativen. Navigeringen på Pinnacle Sports mobil är väldigt enkel och du behöver sällan mer än ett par klicks för att lägga ett spel.

Artiklar hos Pinnacle Sports

Älskar du betting kommer du älska Pinnacle Sports! Förutom bäst odds på nätet erbjuder Pinnacle även en sektion med intressanta bettingartiklar. Här tar man upp allt från olika strategier till hur odds räknas ut. Helt klart värt ett besök för den riktigt inbitne spelaren!

Pinnacle Sports kundsupport

När det kommer till kundsupport är Pinnacle Sports kanske inte direkt i topp. Livechatt erbjuds inte och vill man kontakta dem är det ett frågeformulär som används. Detta fungerar dock riktigt smidigt och svar fås relativt snabbt. Förutom kontakt via mail/frågeformulär erbjuder Pinnacle Sports en kunskapsdatabas där du hittar frågor och svar på en hel del gällande betting, smidigt och lätt att använda!

In och utbetalningar

Hos Pinnacle erbjuds en rad olika betalningsmetoder. Här hittar du allt från kredit och kontokort som VISA och Mastercard till Skrill, Neteller och vanliga bankuttag. De flesta betalningsmetoder är avgiftsfria men var noga med att läsa igenom villkoren för specifik betalningsmetod. När det gäller VISA och Mastercard är står Pinnacle för alla transaktionsavgifter för insättningar. Ett uttag per månad är avgiftsfritt skulle du vilja ta ut fler tillkommer en avgift och lägsta uttag som gäller då är 100 euro. Minimumgräns för insättning varierar beroende på betalningsmetod, normalt är dock 10-20 euro.

Tippa på E-Sports hos Pinnacle Sports

Pinnacle E-sports

Att tippa på E-Sports har blivit allt mer populärt på nätet och idag erbjuder allt fler spelbolag odds på detta. Ett av spelbolagen som satsar på E-Sports är Pinnacle Sports. Under flicken esports hittar du till en speciell avdelning med bara E-Sports odds! Här visas även schema för kommande tävlingar samt artiklar och spelhjälp som gäller E-Sports! Är du intresserad av E-sports och har god insyn kan vi varmt rekommendera att tippa hos Pinnacle Sports!

Sammafattning av Pinnacle Sports

Att Pinnacle Sports erbjuder marknadens i särklass bästa odds är inget att sticka under stol med, men när det gäller utbud och användarvänlighet är Pinnacle ett par steg bakom de riktigt stora spelbolagen. Vi på MrBet.se kan varmt rekommendera Pinnacle Sports till spelare med lite längre erfarenhet och för de som spelar för lite större summor, då limiteringar sällan existererar.

Tummen upp för:

  • Oddsen
  • Insättningsgränser
  • Betalningsmetoder

Tummen ner för:

  • Livebetting
  • Navigering
  • Saknad av livechatt
Per

Skribent: Per
9 November 2016