Här på denna sida har du chansen att stifta lite mer bekanskap med oss på MrBet.se. Här får du lite mer information om vilka vi är och vad vi gör. Som du kanske märkt har erbjuder MrBet.se en hel del information om live stream och sportsbetting. Hos oss ser vi till att du som besökare får den senaste infon vad gäller sportsbetting och live stream, som är våra två huvudområden. 

MrBet erbjuder den senaste informationen gällande live stream sport och hos oss kan du även läsa en hel del nyheter, speltips och odds. Vi älskar sport och här lägger vi inte enbart fokus på dem stora sporterna fotboll och ishockey utan även på mindre som innebandy, speedway och handboll. 

Vilka är vi?

MrBet ägs av Game Lounge Limited, ett maltesiskt bolag som grundades sommaren 2011 av två svenska spelentusiaster. Tanken bakom MrBet är att guida svenska bettingspelare till de främsta bookmakers på nätet och erbjuda de absolut bästa bonusarna och den bästa live stream upplevelsen online. För att lyckas med detta arbetar vi passionerat varje dag och håller både besökarna och oss själva uppdaterade på vad som försiggår ute på den enorma spelbranschen.

Men allt på MrBet handlar inte om bonusar och live stream. Hos MrBet hittar du massvis med speltips från våra experter. Speltipsen kan vara på allt från fotboll och ishockey till mindre marknader som politik, musik och underhållning.

Varför besöka MrBet?

Inom MrBet.se har vi tre huvudområden: Live stream, speltips och bonusjämförelse:

Live stream:

På jakt efter live stream sport på nätet? Då är MrBet.se rätt sida för dig. Hos MrBet.se har vi samlat all information gällade direktsänd sport online. Vi ger dig svar på dem flesta frågor gällande live stream sport, som exempelvis: Var ser jag Allsvenskan? Var ser jag Wimbledon? Hur ser jag Premier League i mobilen? Vad kostar det att se på Champions League på nätet? 

Tanken med MrBet.se är att ge besökaren en klar bild över hur man gör för att se live stream på nätet. Förenklat skulle man kunna säga att MrBet.se funderar som en live stream guide, som enkelt guidar besökarna till rätt sida. För allt är nämligen inte svart på vitt. Att hitta rätt live stream sida är inte alltid så lätt som det låter. Där finns en hel del fallgropar på vägen och det är därför vi finns vid din sida. 

Speltips:

På MrBet.se jobbar personer som verkligen brinner för betting i alla dess former. Syftet med MrBet.se är att ge tippare på nätet lite mer kött på benen i kampen mot spelbolagen.

Vid större events erbjuder vi på MrBet.se oddsjämförelser, tv-tider och spelscheman som gör ditt spelade klart mer enkelt. Upptäck MrBet idag och öka dina chanser att vinna på betting! Besök gärna vår huvudsida för speltips och börja utforska!

Jämför bonusar:

Vilket spelbolag erbjuder den bästa bonusen? Hur ser omsättningskraven ut? Ja i bettingdjungeln finns där en hel del olika bonusar att välja mellan och för spelaren kan det vara svårt att avgöra vilken bonus som egentligen är bäst. Vi på MrBet.se har ett stort intresse för betting och bonusar och finns till din hjälp om du är osäker på vilket spelbolag som du skall välja. Vårt mål är att du som kund skall få bästa möjliga spelupplevelse och är det något som du är osäker på, är det bara att kontakta oss på direkten! 

Förutom våra tre huvudområden, finner du även en hel del nyheter, artiklar om prispengar, statistik och laguppställningar till kampanjer och uppdateringar av bonusar. Och kom ihåg! Allt hos MrBet handlar inte om sport, då och då kan du även läsa om spel på politik som det amerikanska presidentvalet eller Eurovision Song Contest. 

Våra mål

Hos MrBet.se eftersträvar vi att våra användare får bästa möjliga hjälp när det handlar om att hitta rätt live stream, speltips och bonusar. I våra spelrecensioner lägger vi fokus på följande saker:

- Licens
- Spelutbud
- Bonusar & kampanjer
- Betalningsalternativ
- Kundtjänst

Våra mål hos MrBet.se är högt satta och skulle du som användare inte vara nöjd med vår produkt, hör gärna av dig och ge oss input! Vi eftersträvar den bästa servicen för dig som kund och är alltid intresserade av feedback, oavsett om den är positiv eller negativ. Kontakta oss här.

Vår historia

Här kan du läsa lite om MrBets historia: 

2011:

MrBet.se startade upp 2011 i syfte att ge användarna utförliga speltips med analyser. 

2014:

I början av 2014 startade MrBet.se upp ett forum där användarna kunde diskutera speltips, bonusar och allmäna saker gällande betting. 

2015:

Sommaren 2015 sjösattes en funktion där spelare kunde sätta upp sin egen speldagbok och lägga upp rekar. I speldagboken kunde spelarna hålla koll på allt från träffprocent och ROI (Return On Investment) till nettovinst och snittodds. 

2016:

Inför Fotbolls-EM 2016 storsade MrBet.se med en stor EM-sida där läsarna kunde få ta del av laguppställningar, odds och en hel del intressant statistik. 

2020:

Efter att ha haft mest fokus på speltips och bonusjämförelser, beslöt vi oss för att lägga mer och mer fokus på live stream. Under sommaren/hösten 2020 kommer MrBet.se byta design och få en mer användarvänlig approach. 

Framtidsvision

Under de kommande åren kommer vi på MrBet.se fortsätta med att förbättra vår produkt med oddsjämförelser och spelscheman, vilket gör det lättare för användaren att spela och se på olika former av sportevenemang. Vi kommer fortsätta att granska spelbolagens positiva och negativa sidor och ge dig som användare en så transperant bild av betting och live stream, som det bara går. 

Ständigt på jakt efter nytt folk!

Gillar du att skriva och har pennan som ditt bästa verktyg! Tveka inte att höra av dig till oss! Vi är ständigt på jakt efter nytt folk som har god kännedom om betting vad gäller live stream, speltips och bonusar. Vänligen kontakta oss här och berätta gärna lite om dig själv, vad för erfarenhet du har och om du eventuellt har något spreadsheet sedan tidigare. Kanske är du MrBet:s nästa stjärna inom betting? 

Mrbet

Skribent: Mrbet
13 October 2020