Vet du inte vad du ska spela på och behöver lite hjälp att hitta spel? Hos MrBet.se får du hjälp på traven! Vi ger dig de senaste speltipsen från OlofsBetting på den Asiatiska marknaden. På dessa spel kommer du att kunna få in större summor pengar, så det lämpar sig både för personen som har små insatser, men även för stora insatser.

Vill ni se hur spelen på bloggen har gått så trycker ni bara här

Aktuella speltips

Här följer aktuella speltips från Olofsbetting: 

Sevilla - Barcelona
19 juni 22.00

Sevilla har sett riktigt bra ut här i omstarten på La Liga, man körde av Real Betis i derbyt och borde kanske avgjort tidigare mot Levante med, man hade bland annat inne 2-0 men blev avblåsta. Offensiven har bredd och ser bra ut. Nu ligger man i ett läge där man jagar Champions League-platser och måste iaf ta poäng mot ett titeljagande Barcelona.

Barcelona har haft en okej offensiv i omstarten här, man har spelat ganska avvaktande och inte tryckt på sådär som man är vana vid. Men mycket för att man har mött lag där man kunnat kontrollera och ha mycket boll. Sevilla kommer lägga betydligt högre press här på hemmaplan. Barcelona kommer ha Umtiti avstängd inför matchen och även Pique är osäker då han åkte på en skada sent. Fall Pique spelar kommer Lenglet och Pique bilda mittbackspar. Suarez har inlett på bänken i två raka matcher och något säger mig att han komme att starta här för att rotera lite med.

Vi har kort vila mellan matcherna, trötta ben och Pique kanske inte riskeras om man ska tänka långsiktigt? Räcker 1-0 kommer från något av lagen så ska matchen kunna öppna upp sig.

ö2.75 mål till 1.78 spelas med 1u.

Finns på Unibet till 1.76 om ni ej har Pinnacle.

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten. | regler & villkor gäller

BK Häcken - Malmö FF
18 Juni, 19.00

Dags för den andra omgången av Allsvenskan, och BK Häcken ska ta emot Malmö FF hemma på konstgräset. Känslan efter första omgången är att Häcken inte riktigt kommit igång och att Nilsson i anfallet behöver fler matcher. Men det är svårt att spela på naturgräs mot Falkenberg som är ett bra lag hemma.

Malmö FF spelade mot Mjällby och där kunde det lika gärna blivit delad poäng. Man valde att rotera på väldigt många spelare, och jag antar man kommer köra in bästa spelarna från start mot Häcken nu istället. Frågan är matchtempot på dessa spelare då, men i grund och botten ska MFF vara snäppet bättre. Man har även spelat på konstgräs i cupen och har tillgång till träning på konstgräs med, så det ska inte vara någon större fara där.

Jag tycker Häcken är lite sämre offensivt än så länge och tänker nog att MFF ska få med sig minst en pinne här, om inte tre.

-0.25 på MFF till 1.88 på Pinnacle spelas med 1u

Ni har även 1.92 på Bet365 för er som kan spela där.

Om mig

Jag är en fotbollsintresserad man som har harvat runt på spelsidor och Twitter sedan många år tillbaka. Främst är det fotboll som intresserar mig. 

Sedan några år tillbaka har jag tagit klivet till att leva på spel och betting på heltid, så mina speltips är noggrannt analyserade och värderade. 

Bettingen är som vilket jobb som helst, erfarenhet hjälper och man slutar aldrig utveckla sig själv. Psyket är betydligt bättre en minusdag nu än när man började. Man lär sig tänka långsiktigt och inte bara för dagen.

Har ni några frågor når ni mig på Twitter @Olofsbetting. Ha en fin dag!

Olofsbetting

Skribent: Olofsbetting
18 June 2020