Hur ser Sveriges odds ut att gå vidare mot Schweiz i 8-delsfinalen? Just denna fråga har vi kikat närmare på och nedan kan du läsa mer om oddsen för Sverige att gå vidare mot Scheweiz i fotbolls-VM och därmed ta sig till kvartsfinalen. Dessutom har vi även tagit fram en analys inför matchen om hur vi tror att det går. 

Vem går vidare till en kvartsfinal i fotbolls-VM? Kan Sverige ta sig vidare mot ett Schweiz som såg allt annat än bra ut mot Costa Rica? Låt oss kika på oddsen att Sverige går vidare mot Schweiz i fotbolls-VM.

Odds Sverige att gå vidare mot Schweiz - Vilka går vidare?


  Sverige Schweiz
LeoVegas: 2.02 1.80
Bethard: 2.00 1.76
Betfair: 2.02 1.80

Inklusive förlängning och straffläggning så kan man dubbla pengarna på att Sverige tar sig vidare mot Schweiz. Som oddsen visar är Schweiz favoriter att ta sig vidare, men så var även fallet med Mexiko där Sverige vann med 3-0. 

Odds Sverige - Schweiz - 1X2

Klicka på odds för att spela!

 
Bethard Odds
ComeOn Odds
Mobilebet Odds
LeoVegas Odds
Sverige 3.05 3.00 3.00 2.90
Oavgjort 3.00 3.10 3.10 3.00
Schweiz 2.60 2.65 2.65 2.65

Tror du matchen avgörs på ordinarie tid? Då kan du placera dina spel på 1X2-marknaden där oddsen på att Sverige går vidare mot Schweiz är betydligt högre. Spelar du Sverige att vinna mot Schweiz så får du omkring tre gånger pengarna. 

Odds målskytt i matchen

Vilken eller vilka spelare gör mål i matchen? Berg står fortfarande mållös och är favorit att göra mål för Sverige mot Schweiz. Kanske kan Sverige återigen få en straff vilket skulle göra Granqvist till en trolig målskytt.

Sverige:

Markus Berg 4.00 Spela här!
Ola Toivonen 4.50 Spela här!
John Guidetti 4.60 Spela här!
Isaac Kiese Thelin 6.00 Spela här!
Emil Forsberg 6.00 Spela här!
Victor Claesson 6.75 Spela här!
Jimmy Durmaz 6.75 Spela här!
Andreas Granqvist 10.50 Spela här!

Odds på fler svenska målskyttar!

Schweiz:

Haris Seferović 4.10 Spela här!
Mario Gavranovic 4.10 Spela här!
Breel Embolo 4.40 Spela här!
Josip Drmic 4.40 Spela här!
Xherdan Shaqiri 4.75 Spela här!
Steven Zuber 6.75 Spela här!
Ricardo Rodriguez 7.00 Spela här!
Remo Freuler 7.00 Spela här!

Odds på fler schweiziska målskyttar!


Hur slutar Sverige - Schweiz?

Oddsen att Sverige ska slå ut Schweiz i fotbolls-VM är någorlunda höga. Spelbolagen har satt Schweiz som favorit att ta sig vidare, men bollen är trots allt runt och Sverige har visat många gånger förr att man kan slå i underläge. Vad man dock kan oroa sig för är att de svenska landslaget ska underskatta Schweiz.

Schweiz är inget dåligt lag och det krävs att Sverige spelar på topp om man skall ta sig vidare till en kvartsfinal. I laget finner vi 22 av de 23 spelarna i utlandet. Den enda som spelar i inhemska ligan är Michael Lang, FC Basel. I övrigt hittar vi de flesra spelarna i Bundesliga, La Liga, Serie A och Ligue 1. 

För Sveriges del gäller det att hålla fokus och inte backa hem allt för mycket. Schweiz har några giftiga spelare på den offensiva halvan och för Sveriges del gäller det att ligga på rätt plats i försvaret. Att Sverige vinner mot Schweiz är ingen omöjlighet, men vi kan räkna med en riktigt jämn och tuff match. Vi tror på 2-1 till Sverige där Berg och Granqvist gör mål.

Avstängda spelare Sverige: Sebastian Larsson

Avstängda spelare Schweiz: Stephan Lichtsteine och Fabian Schär

Intressanta Sverige - Schweiz odds

Hos Bethard hittar du en hel del oddsmarknader på Sverige-Schweiz. Här har vi plockat ut några intressanta odds inför matchen:

Över/under 2.5 mål

Kan det bli mycket mål i matchen när Sverige spelar mot Schweiz? Enligt oddsen talar mycket för en målsnål match, men kanske kan Sverige trycka in några bollar ännu en gång. Här nedan följer oddsen på under/över 2,5 mål.

Över 2.5 mål: 2.75

Under 2.5 mål: 1.43

Spela här!

Granqvist slår till igen?

Sverige har fått två straffar på sina tre matcher, kan man få en tredje straff i turneringen mot Schweiz?

Sverige att göra mål på straff: 7.50

Spela här!

Kampanjer Sverige - Schweiz

Här kommer vi lägga upp aktuella kampanjer inför åttondelsfinalen mellan Sverige-Schweiz. Håll gärna utkik. Så fort vi får en kampanj, kommer den komma nedanför:

Till kampanjen!


Vanliga sökningar: Odds Sverige att vinna mot Schweiz, Odds Sverige-Schweiz Fotbolls VM, Tippa på Sverige-Schweiz, Spela på Sverige-Schweiz i VM

Robin

Skribent: Robin
28 June 2018