Nu står det klart att José Mourinho lämnar Chelsea, och frågan som nu finns på mångas läppar är: Vem blir Chelseas näste tränare? Vilken tränare får uppdraget att åter ta Chelsea mot toppen av ligan, samt spela åttondelsfinal i Champions League?

Odds Chelseas näste tränare

Ett flertal namn har redan dykt upp som José Mourinhos efterträdare och hos William Hill har man redan odds uppe på Chelseas näste tränare. Låt oss ta en titt på oddslistan:

  1. Guus Hiddink: 1.40
  2. Pep Guardiola: 5.00
  3. Diego Simeone: 6.00
  4. Joachim Löw: 11.00
  5. Juande Ramos: 12.00
  6. Carlo Ancelotti: 12.00
  7. Ronald Koeman: 17.00
  8. Brendan Rodgers: 21.00
  9. Fabio Capello: 21.00
  10. Alan Pardew: 21.00

Listan är längre, och fler odds finns att hitta på William Hill, men detta är dem tränare med lägst odds.

Hiddink Chelseas näste manager?

Storfavorit att bli Chelseas nya tränare är alltså holländaren Guus Hiddink, som var tränare för Chelsea och vann FA-cupen med laget så sent som 2009.

Allting pekar på att Guus Hiddink blir den som tar över Chelsea. Bland dem andra favoriter ser vi Atleticos Diego Simone och Juande Ramos, den gamle Tottenhamtränaren, samt Pep Guardiola som sitter på ett utgående kontrakt med Bayern München och redan ryktas på väg till Manchester City. En skräll högt uppe på William Hills lista är den tyske förbundskapten Joachim Löw vars odds ligger på "låga" 11.00.

Den hetlevrade Fabio Capello och även Carlo Ancelotti finns med högt på listan också. Men vi måste säga att oddsen 1.40 gör att allt pekar på att det är Guus Hiddink som återfinns i omklädningsrummet inom snar framtid för Chelsea.

Så frågan är: Vem blir Chelseas näste tränare efter Mourinho? Redan inom ett par dagar lär vi få veta svaret. Och vem vet kanske får vi se Mourinho i Malmö FF?....Nej nu får vi allt sluta tro på tomten...

Mrbet

Skribent: Mrbet
17 December 2015