Det finns en hel del spelare som väljer att satsa en och annan slant på hörnor i Allsvenskan. Därför kan det kanske vara intressant att titta på hörnstatistiken i Allsvenskan. På vår statistiksida över hörnor i Allsvenskan kan du hitta antal hörnor för varje lag och antal hörnor i snitt. Både offensiva och defensiva. 

Malmö skapar flest hörnor i Allsvenskan

Serieledande Malmö FF toppar inte bara den Allsvenska tabellen. Skåningarna leder också hörnligan. Efter 22 spelade matcher har MFF noterats för 134 hörnor, vilket ger ett snitt på 6.09 per match. Men både Norrköping och Hammarby är hack i häl på 133 hörnor respektive 132. Men tittar vi även på antal defensiva hörnor är MFF näst bäst med 85 hörnor, bara Djurgården är bättre med endast 73. Så summerar vi det bästa hörnlaget i Allsvenskan 2020 just nu är det Malmö FF med 134-85 vilket ger +49 hörnor. I denna statistik är Djurgården god tvåa på +47. 

Örebro skapar minst och får flest emot sig

För dig som skall spela på flest hörnor i en match är Örebro, sällan ett klokt val. I statistiken över hörnor i Allsvenskan, kan vi nämligen se att Örebro är i botten på offensiva hörnor. Totalt har ÖSK vaskat fram 90 hörnor, vilket är klart lägst av samtliga lag i Allsvenskan. Och även när det gäller defensiva hörnor är nerkingarna sämst. Här släpper ÖSK till klart flest hörnor: 165, vilket ger ett snitt på hela 7.5 hörnor.

Spela på hörnor i Allsvenskan här:

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten. | regler & villkor gäller
Per

Skribent: Per
30 September 2020