Aktuella odds SchlagerfestivalenNorrköping:

Vilka artister går vidare direkt till final från deltävling 3?

  Ladbrokes William Hill
Oscar Zia 1.40 1.33
Lisa Ajax 2.20 2.10
Boris René 2.50 2.62
Swingfly ft Helena G 2.37 2.62
SaRaha 3.50 3.25
After Dark 4.33 4.00
SMILO 10.00 7.00

 

Analys av Schlagerfestivalenodds Norrköping: Oscar Zia har seglat upp som klar favorit med låten "Hunger" och visst har låten en hel del potential. I början på veckan låg Zia över 2 gånger pengarna nu har oddset gått ner rejält och sannolikheten att Zia tar sig till final beräknas till över 60 %. En som backat något är Lisa Ajax, tidigare låg oddsen på Idolvinnaren att gå vidare på under 2 gånger pengarna nu kan man få 2.20 hos Ladbrokes.

Sett till spelbolagens Schlagerfestivalenodds Norrköping ser den andra finalplatsen att så mellan fyra ja kanske till och med fem bidrag. Lisa Ajax, Boris René, Swingfly feat Helena G, SaRaha och After Dark. Det enda bidraget som ligger djupt förankrat i botten av oddslistorna är SMILO:s.

Om SchlagerfestivalenNorrköping

Tredje anhallt i Schlagerfestivalen2016 är Norrköping som kommer vara värd för Deltävling 3. Arenan som Deltävling 3 kommer hållas i är Himmelstalundshallen med plats för över 4 000 åskådare.

Totalt skall 28 bidrag tävla i Schlagerfestivalen2016. I varje deltävling är det 7 bidrag. Ettan och tvåan i varje deltävling går direkt till final medan trean och fyra går till Andra Chansen som avgörs veckan innan den stora finalen. Här slåss 8 bidrag om 2 platser. Andra Chansen 2016 avgörs i Halmstad den 5 mars.

Artister i deltävling 3

Här är startfältet för deltävling 3 i Norrköping:

Oscar Zia
SaRaha
After Dark
Lisa Ajax
Boris René
Smilo
Swingfly feat. Helena Gutarra

Startordningen ser ut enligt följande:

1. SaRaha – Kizunguzungu
Låtskrivare: Anderz Wrethov, Sara ”SaRaha” Larsson, Arash Labaf

2. Swingfly feat. Helena Gutarra – You Carved Your Name
Låtskrivare: Jocke Åhlund, Andreas Kleerup

3. SMILO – Weight of the World
Låtskrivare: Arvid Ångström, Dennis Babic, Oscar Berglund Juhola, Anton Göransson, Robin Danielsson

4. After Dark – Kom ut som en stjärna
Låtskrivare: Sven-Inge Sjöberg, Lennart Wastesson, Larry Forsberg, Lina Eriksson, Kent Olsson, Calle Kindbom

5. Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
Låtskrivare: Linnea Deb, Joy Deb, Anton Hård af Segerstad, Nikki Flores, Sara Forsberg

6. Boris René – Put Your Love on Me
Låtskrivare: Boris René, Tobias Lundgren, Tim Larsson

7. Oscar Zia – Human
Låtskrivare: Oscar Zia, Victor Thell, Maria Smith

 

Tidigare odds vilka artister går till final från Deltävling 3?

Det mest populära spelet i Schlagerfestivalenär på de artister som folk tror skall nå finalen. Då det är 2 bidrag av 7 möjliga är chanserna att pricka in minst ett bidrag ganska goda. Men man skall inte alltid stirra sig helt blind på spelbolagens odds, speciellt inte innan man hört låtarna. När man hört låtarna (en snutt på 30 sekunder) går det ofta att bilda sig en lite uppfattning om en låt kommer ha bra chanser att gå vidare. Så här ser oddsen ut på artisterna i deltävling 3 just nu:

  1. Lisa Ajax: 1.45
  2. Swingfly Feat Helena Gutarra: 1.65
  3. Oscar Zia: 1.95
  4. Boris Rene: 3.20
  5. After Dark: 5.00
  6. Saraha: 5.00
  7. SMILO: 6.50

Idolvinnaren Lisa Ajax är storfavorit i Norrköping. Ett spel på Lisa ger 1.20 vilket är klart lägs av de 7 deltagarna. Minst förtroende har spelbolagen för SMILO och Saraha som ger 6.25 respektive 10 att placerar sig bland de två främsta och ta sig direkt till final.

Odds vilka artister går till Andra Chansen?

I Schlagerfestivalen2013 lyckades Robin Stjernberg med det "omöjliga". Den gamle idolen vann Schlagerfestivalenvia Andra Chansen, en bedrift som ingen artist lyckas med i Melodifestivalens historia. Så visst finns chansen även om oddsen sällan är till fördel för de artister som når Andra Chansen.

Odds vinnarodds

Det allra populäraste spelet i Schlagerfestivalenär på vinnaren av hela tävlingen. Ett par spelbolag kommer erbjuda vinnarodds så fort hela artistfältet släpps. Men ha tungan rätt i mun. Det är verkligen ett lotteri att lägga ett spel på en vinnare utan att ha hört låten. Kolla in aktuella vinnarodds här>>

Programledare i Deltävling 3 - Norrköping

Gina Dirawi kommer vara programledare för samtliga program i Schlagerfestivalen2016, men däremot kommer den andra programledarrollen skifta från tävling till tävling. I Deltävling 3 från Norrköping kommer Gina ha hjälp av Henrik Schyffert.

Tippa på Deltävling 3 - Norrköping

Sugen på att lägga ett spel på Deltävling 3 i Schlagerfestivalen2016? Då kan vi varmt rekommendera följande spelbolag:

Mrbet

Skribent: Mrbet
29 February 2016