Kolla in de senaste oddsen inför Schlagerfestivalen2016. Här tar vi en titt på odds från Deltävling 1 i Göteborg. Vilken artist är favorit att gå till final i SchlagerfestivalenGöteborg?

Första staden ut i Schlagerfestivalen2016 är Göteborg som kommer vara värd för Deltävling 1. Arenan som Deltävling 1 kommer hållas i är Skandinavium med plats för över 10 000 åskådare.

Totalt skall 28 bidrag tävla i Schlagerfestivalen2016. I varje deltävling är det 7 bidrag. Ettan och tvåan i varje deltävling går direkt till final medan trean och fyra går till Andra Chansen som avgörs veckan innan den stora finalen. Här slåss 8 bidrag om 2 platser. Andra Chansen 2016 avgörs i Halmstad den 5 mars.

Aktuella odds just nu:

Vilka artister går direkt till finalen? Topp 1-2

  William Hill Ladbrokes
Samir & Viktor 1.44 1.33
P. Andersson 5.00 13.00
Mimi Werner 5.00 3.75
Albin & Mattias 3.50 7.50
Anna Book 7.00 8.00
R. Bengtsson 4.50 3.50
Ace Wilder 1.17 1.16

Just nu är det lite upp och ner med oddsen från deltävling 1. Ace Wilder är fortsatt stor favorit men enligt kritikerna är det Mimi Werners "Ain´t No Good" som sticker ut mest! Och detta är givetvis extra intressant då Werner ger hela 5 gånger insatsen att ta sig direkt till final. Räkna med att oddset kommer dala!

Dagisbarnen lär go crazy på Samir och Viktors "Bada nakna" men om låten räcker direkt till final återstår att se. En annan artist som kritikerna fått upp ögonen för är Robin Bengtssons "Constellation Price" Ett spel på Robins birdag ger som bäst 4.50.

I botten tippas Pernilla Andersson och Anna Book som har högst odds. Ett spel på Pernilla Anderssons "Mitt guld" ger hela 13 gånger insatsen just nu!

Artister i deltävling 1

Här är startfältet för deltävling 1 i Göteborg:

 1. Samir & Viktor "Bada nakna"
 2. Pernilla Andersson "Mitt guld"
 3. Mimi Werner "Ain't No Good"
 4. Albin & Mattias "Rik"
 5. Anna Book "Himmel för två"
 6. Robin Bengtsson "Constellation Price"
 7. Ace Wilder "Don't Worry"

Odds vilka artister går till final från Deltävling 1?

Det mest populära spelet i Schlagerfestivalenär på de artister som folk tror skall nå finalen. Då det är 2 bidrag av 7 möjliga är chanserna att pricka in minst ett bidrag ganska goda. Men man skall inte alltid stirra sig helt blind på spelbolagens odds, speciellt inte innan man hört låtarna. När man hört låtarna (en snutt på 30 sekunder) går det ofta att bilda sig en lite uppfattning om en låt kommer ha bra chanser att gå vidare. Så här ser oddsen ut på artisterna i deltävling 1 just nu:

 1. Bäst odds Ace Wilder: 1.30
 2. Bäst odds Samir & Viktor: 1.44
 3. Bäst odds Robin Bengtsson: 4.50
 4. Bäst odds Mimi Werner: 5.00
 5. Bäst odds Albin & Mattias Andréasson: 7.50
 6. Bäst odds Anna Book: 8.00
 7. Bäst odds Pernilla Andersson: 13.00

Ace Wilder och duon Samir & Viktor är favoriter att gå till final från deltävling 1, sett till spelbolagens odds. Minst chans ges till Pernilla Andersson. Ett spel på Pernilla att gå till Schlagerfestivalensfinal ger hela 13 gånger pengarna.

 

 

Odds vilka artister går till Andra Chansen?

I Schlagerfestivalen2013 lyckades Robin Stjernberg med det "omöjliga". Den gamle idolen vann Schlagerfestivalenvia Andra Chansen, en bedrift som ingen artist lyckas med i Melodifestivalens historia. Så visst finns chansen även om oddsen sällan är till fördel för de artister som når Andra Chansen.

 1. Bäst odds Albin & Mattias Andréasson: 2.25
 2. Bäst odds Robin Bengtsson: 2.30
 3. Bäst odds Samir & Viktor: 2.50
 4. Bäst odds Pernilla Andersson: 2.60
 5. Bäst odds Mimi Werner: 2.75
 6. Bäst odds Ace Wilder: 3.40
 7. Bäst odds Anna Book: 3.50

Odds att komma sist i deltävling 1

Unibet erbjuder överlägset mest spel på Schlagerfestivalen2016. Förutom odds på vilka som tar sig till final och Andra Chansen kommer spelbolaget även erbjuda en hel del andra spel. Ett av dessa är på vilken artist som kommer sist. Så här ser oddsen ut i deltävling 1:

Sammanfattning av oddsen:

Ja just nu pekar det mesta på att Samir & Viktor och Ace Wilder kniper finalbiljetterna i Göteborg. Men det skall givetvis tävlas om det först och troligen kommer oddsen att förändras en hel del efter att SVT släpper 30 sekunders klippen på låtarna. Som vanligt när det handlar om odds på Schlagerfestivalensätter spelbolagen dem lite efter artisterna och visst Ace Wilder och Samir & Viktor är väldigt populära men frågan är om de tar hem platserna 1-2 för det? Kanske lutar där en eller två överraskningar i deltävling 1? En artist som Mimi Werner skall inte räknas bort och sett till oddsen har hennes faktiskt gått ner en hel del.

I botten tippar samtliga spelbolag Anna Book. Men inte heller där vet spelbolagen riktigt vilken låt Book sitter på? Detsamma gäller de mer anonyma artisterna: Albin & Mattias Andréasson och Robin Bengtsson. Kanske blir det någon av dessa två bidrag som tar sig hela vägen till Friends Arena?

Odds vinnarodds

Det allra populäraste spelet i Schlagerfestivalenär på vinnaren av hela tävlingen. Ett par spelbolag kommer erbjuda vinnarodds så fort hela artistfältet släpps. Men ha tungan rätt i mun. Det är verkligen ett lotteri att lägga ett spel på en vinnare utan att ha hört låten. Kolla in aktuella vinnarodds här>>

Programledare i Deltävling 1 - Göteborg

Gina Dirawi kommer vara programledare för samtliga program i Schlagerfestivalen2016, men däremot kommer den andra programledarrollen skifta från tävling till tävling. I Deltävling 1 från Göteborg kommer Gina ha hjälp av Petra Mede.

Tippa på Deltävling 1 - Göteborg

Sugen på att lägga ett spel på Deltävling 1 i Schlagerfestivalen2016? Då kan vi varmt rekommendera följande spelbolag:

Mrbet

Skribent: Mrbet
29 February 2016