Den 6 februari går startskottet för Schlagerfestivalen2016! Följ den spännande schlagertävlingen tillsammans med oss på MrBet.se! Här kommer du få all info du behöver! Lyssna på bidragen, jämför de bästa oddsen, kolla in startnummer och kolla in eventuella speltips!

Schlagerfestivalen2016 börjar i Göteborg och avslutas i Stockholm, Solna på Friends Arena där de 12 bästa bidragen gör upp om att få respresentera Sverige i Eurovision Song Contest på hemmaplan!

Kommer vi få se en lika bra vinnarlåt som Måns Zelmerlöws: Heroes? Ja det återstår att se men framför oss har vi 6 veckor av spänning och underhållning.

Från början var det 28 bidrag som skulle tävla i Schlagerfestivalen2016, men då Anna Book "Himmel för två" blev diskad är startfältet nu nere på 27.

6 bidrag i Göteborg och 7 i resterande 3 städer: Malmö. Norrköping och Gävle tävlar. Ettan och tvåan i varje deltävling tar sig direkt till final den 12 mars medan trean och fyra gör upp i Andra Chansen där 4 bidrag går vidare till final.

Lyssna på bidragen här!

Schlagerfestivalenodds

Jämför de bästa Schlagerfestivalenoddsen hos oss vi ger dig odds på samtliga deltävlingar och den stora finalen i Friends Arena!

Viktiga datum i Schlagerfestivalen2016

Här är alla viktiga datum i Schlagerfestivalen2016:

6 februari - Deltävling 1, Göteborg

13 februari - Deltävling 2, Malmö

20 februari - Deltävling 3, Norrköping

27 februari - Deltävling 4 - Gävle

5 mars - Andra Chansen - Halmstad

12 mars - Grande Finale - Stockholm, Solna

Samtliga tv-tider>>

Startnummer en viktig faktor i Melodifestivalen

Ett bra startnummer kan vara avgörande i Melodifestivalen. Att starta i mitten av ett startfält är sällan till någon fördel. Bäst har det gått för de bidrag som varit i början eller slutet av en tävling. Om startnummret kommer spela någon roll i år är skrivet i stjärnorna men ha det i åtanken om du skall tippa på Melodifestivalen.

Samtliga startnummer i Melodifestivalen>>

Resultat i Melodifestivalen

Från vilken deltävling kommer slutvinnaren och kommer tittarnas favorit vinna eller är det juryns röster som kommer fälla avgörandet? 2014 vann Sanna Nielsen trots att Ace Wilder fått flest tittarröster. Det som räddade Sanna då var juryns röster som gav henne segern.

Kolla in senaste Schlagerfestivalenresultat>>

Tippa på Schlagerfestivalen2016

De flesta stora spelbolagen som erbjuder odds i Sverige kommer erbjuda spel på Melodifestivalen. Unibet är det spelbolag som kommer erbjuda flest odds, men även bet365, Nordicbet, William Hill och Ladbrokes kommer bjuda på en hel del oddsmarkander. Vill du tippa gratis på Schlagerfestivalenoch ha chans att vinna lite pengar rekommenderar vi dig att tippa på Mobilbet. Hos Mobilbet får du 100 kr gratis att spela för utan insättning!


100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller

Mrbet

Skribent: Mrbet
1 March 2016