Tippa på Irland - Sverige i Fotbolls EM 2016? Här hittar du bäst Irland - Sverige odds inför premiären. Vad är oddset på Zlatan att göra mål och vad är oddset på svensk seger? Låt oss ta en titt på aktuella Irland - Sverige odds i EM-slutspelet i Frankrike:

Sverige och Irland ställs mot varandra i den första gruppspelsomgången av 3. En på förhand oerhört viktigt match för båda lagen. Förlust här och vägen mot ett slutspel blir klart knepigare.

Irland - Sverige odds 1X2

Blir det Sverige eller Irland som inleder med en trea eller kommer båda lagen att få nöja sig med en poäng? Så här ser de aktuella oddsen ut inför Irland - Sverige den 13:e juni:

1. 3.20 Spela här!
X. 3.25 Spela här!
2. 2.50 Spela här!

 

Sverige är knapp favorit på en satsad 1000-lapp vinner du 1500 kr om ett spel på Sverige sitter, Irland ger något högre 3.20 och ett spel på oavgjort ger 3.25.

Över/under 2.5 mål?

Blir det över eller under 2.5 mål i matchen mellan Irland och Sverige? Ja det är sällan någon målorgie som väntar i första omgången av ett EM-slutspel och frågan är om det blir någon sådan i mötet mellan Irland och Sverige? I EM-kvalet spelade Sverige 10 gruppspelsmatcher, 8 av dem gick under 2.5 mål. Men i playoffmötet mot Danmark slutade faktiskt båda över 2.5.

Irland har aldrig varit kända för att ösa in mål direkt. De enda två matcherna i EM-kvalets gruppspel som stack ut var mot blåbärsnationen Gibraltar där Irland vann med 7 och 4-0. I övrigt gjorde Irland bara 8 mål på 8 matcher vilket ger ett målsnitt på 1.00 i dessa matcher. Av Irlands totalt 12 EM-kvalmatcher (playoff inräknat) gick 8 under 2.5 mål och 4 över, samma som Sverige med andra ord.

Statistiken är alltså upplagd för en ganska målsnål tillställning. Så här ser bästa Irland - Sverige odds ut på över och under 2.5 mål i matchen:

Tidigt mål i matchen?

Kommer vi få se ett tidigt mål i Sveriges öppningsmatch i EM? Så här ser oddsen ut på det just nu:

Mål innan 14:59:

Mål innan 29:59

I 4 av 12 EM-kvalmatcher för Sverige föll det mål första 15 min, så för den som vill lira en liten slant på mål första kvarten i matchen ger detta 3.60.

Fler Irland - Sverige odds

Ju närmare EM-start vi kommer ju fler Irland - Sverige odds kommer pumpas ut. Vi väntar med spänning på hörnspel, kortspel, spel på statistisk och kanske mest av allt odds på målskyttar! Hur mycket i odds kommer det ge på Zlatan att göra mål mot Irland! Allt detta kommer du få reda på av oss med veckan kvar till EM-starten, så håll tillgodo sålänge!

Spelbolag med bäst Irland - Sverige odds

Lägg ett spel på Irland - Sverige och luta dig tillbaka och njut av matchen. Här listar vi några av marknadens bästa spelbolag vad gäller EM:

100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller

Vanliga söktermer: Odds Irland - Sverige, Irland - Sverige odds EM 2016, EM-odds Irland - Sverige, Irland - Sverige EM-odds

Mrbet

Skribent: Mrbet
26 April 2016