Så har det återigen blivit dags för Let´s Dance! Kolla in deltagare: Let´s Dance 2016. Vilka tävlar i år? Här är samtliga 10 deltagare!


Det var ingen mindre än Ingemar Stenmark som vann Let´s Dance 2015 och i det Let´s Dance 10 år var det återigen Anton Hysén som glänste. Ja 2015 bjöd på två säsonger av Let´s Dance och i båda fick vi se manliga vinnare, så frågan är nu om tjejerna kan komma igen? Blir Let´s Dance 2016 tjejernas tävling?

Inför Let´s Dance 2016 har vi tagit en närmare titt på deltagarna i tävlingen. Här är deltagare: Let´s Dance 2016:

  1. Pia Johansson, 55, skådespelare
  2. Toni Prince, 17, komiker
  3. Rickard Söderberg, 40, operasångare
  4. Nassim Al Fakir, 38, musiker
  5. Elisa Lindström, 24, dansbandsartist
  6. Bianca Ingrosso, 21, sångare och bloggare
  7. Thomas Wassberg, 59, fd längdskidåkare
  8. Linda Lindorff, 44, programledare
  9. Ewa Fröling, 63, skådespelare
  10. Isabel Adrian, 38, realityprofil

Vem är favorit?

Let´s Dance Deltagare 2016

10 deltagare gör upp om segern i den prestigefyllda danstävlingen som kommer direktsändas varje fredagkväll kl 20:00 på TV4. Och sett till vilka som finns med denna säsong så kan vi väl konstatera att det börjar bli tunnsått på riktigt stora kändisar. Den som skall bli mest intressant att följa är den forne skidkungen: Thomas Wassberg. Hur TV4 har lyckats att övertala honom som deltagare: Let´s Dance 2016, kan man verkligen undra. Wassberg känns inte som en person som gillar gippotävlingar annars.

Bland övriga deltagare Let´s Dance 2016 hittar vi skådespelare, programleadare och realityprofiler. Vem som kommer vara favorit återstår att se, för det är inte enbart vem som dansar bäst som tv-tittarna röstar på utan även på vilken dansare de tycker gjort störst framsteg. När Ingemar Stenmark vann 2015 kan vi med handen på hjärtat säga att han knappast var den bästa dansaren i tävlingen. Men populäre Stenmark fick flest röster av tv-tittarna.....

Dansmässigt lär Bianca Ingrosso vara en av favoriterna tillsammans med dansbandsartisten Elisa Lindström och kanske har hon samma talang som brodern: Benjamin Wahlgren som vann tävlingen 2014?

Första programmet där du kan se deltagare Let´s Dance 2016 går den 11 mars med start kl 20:00 på TV4. Kolla in reklamklippet inför premiären här:

Vilka deltager Let´s Dance 2016 hade du velat se? Är årets startfält mer intressant än 2015? Kom gärna med åsikter nedanför!

Let´s Dance odds 2016

Ett flertal spelbolag kommer efter program ett erbjuda Let´s Dance odds:

Vem vinner Let´s Dance 2016?

Pia Johansson - Odds kommer!
Toni Prince - Odds kommer!
Rickard Söderberg - Odds kommer!
Nassim Al Fakir - Odds kommer!
Elisa Lindström - Odds kommer!
Bianca Ingrosso - Odds kommer!
Thomas Wassberg - Odds kommer!
Linda Lindorff - Odds kommer!
Ewa Fröling - Odds kommer!
Isabel Adrian - Odds kommer!

Tippa på Melodifestivalen?

Som alternativ till att tippa på Let´s Dance första fredagen kan vi rekommendera Melodifestivalen. Vem vinner Schlagerfestivalen2016? Kolla in senaste odds på vinnare, vilken artist som kommer sist och vilken artist som placerar sig tvåa.

Gå till Schlagerfestivalenodds!

Mrbet

Skribent: Mrbet
8 March 2016