Ikväll fortsätter gruppspelet i Copa Libertadores. Två matcher drar igång halv 12 ikväll och det känns som att i båda är det två klara favoriter. Racing möter Bolívar och där ska Racing givetvis vara stora favoriter. Dock är oddsen därefter. Istället har jag hittat ett odds i den andra matchen som känns intressant. Dock inte något superodds men väl värt en slant då jag är övertygad om att den kommer gå in.

Colo Colo ifrån Chile möter peruanska Melgar på hemmaplan. I den första omgången spelade Colo Colo 1-1 borta mot Independiente del Valle och Melgar förlorade hemma mot Atlético Mineiro. Colo Colo går bra i ligan och ligger för tillfället på en andraplats i tabellen. På sex matcher har man vunnit fyra och spelat två oavgjorda.

För Melgars del går det betydligt trögare i sin ligan. Man parkerar just nu på en sjätteplats med sex inspelade poäng på fyra omgångar. I helgen som var förlorade man på hemmaplan med 2-3 mot Juan Aurich.

Colo-Colo ska vara klassen bättre än Melgar och bör vinna denna match tämligen enkelt. Därför spelar jag 3 units på Colo Colo över 1.5 mål till 1.57.

Som sagt, inget jätteodds men jag är så pass säker att den ska gå in att jag tycker det är värt en slant.

Skribent: Uneland
24 February 2016