Toronto kommer till match mot Dallas med en vinst på tio matcher och det mot Columbus som också öppnat NHL otroligt dåligt. Man står just nu på sex raka förluster och enbart en inspelad poäng på dessa.

Jag såg matchen senast mot Pittsburgh där man förlorade med 0-4, och jag såg verkligen inga större positiva vibbar på att man närmar sig en seger igen. Ska även nämnas att jag blivit mer imponerad av Dallas än Pittsburgh hittils och med det sagt tycker jag detta är en svårare match för Toronto.

Hemma verkar man inte trivas alls då man bara plockat en poäng på fyra matcher och har en målskillnad på 8-16.

Att Phaneuf leder Torontos interna poängliga på sju poäng Säger en del om de offensiva spelet då Phaneuf spelar back.

Dallas har däremot formen helt på topp och har vunni nio av de elva matcher man spelat hittils. På bortaplan har man vunnit fyra av fem matcher. Senaste bortamatchen slutade i vinst med 1-4 mot Pittsburgh. 

Senast vann man hemma mot San José Sharks med 5-3. 

Offensiven är riktigt stark och man fortsätter att göra mycket mål, närmare bestämt 40 stycken, vilket är näst bäst bakom Montreal. 

Seguin och Benn fortsätter att vara äckligt bra offensivt och ligger etta respektive tvåa i den totala poängligan i NHL.  

Med dessa offensiva kvalitéer i laget så har man också ett lag som motståndarna gärna vill undvika att ta utvisningar emot, då det kan smälla närsomhelst i powerplay.

Nordicbet ger oss generösa 2.06 i odds där man kan jämföra med tex Bet365 som ligger på 1.95, och jag tvekar inte att ta ställning då lagen har helt olika kvaliteter och formkurvor.

Skribent: Tobbestips
2 November 2015