Slovan Bratislava går riktigt dåligt för tillfället och har inkasserat fem raka förluster. Man har en målskillnad på 9-20 och har bara tagit en poäng på dessa fem matcher vilket betyder att man har svagast form i hela KHL. Förlusterna har kommit mot medelmåttiga lag där man tex förlorat mot Lada med 2-5 och Zagreb med 6-2. Kazan är det enda laget som sticker ut, och där klarade man 1-1 efter full tid.

I laget har man en giftig back i Barker som leder den interna poängligan med 21 poäng. Man har även Kaspar som gjort 20 poäng. Utöver dessa spelare så är laget ganska begränsat.

Man har öppnat matcherna ganska svagt och haft underläge i första perioden i de fem senaste matcherna och heller inte gjort ett enda mål framåt i dessa.

CSKA Moscow kommer med formen på topp och har sex raka vinster varav en på straffar. Spelschemat har varit betydligt tuffare och senast nollade man Lokomotiv Yaroslavl borta och vann med 0-2. Man har haft ledningen efter första perioden i tre av de fyra senaste matcherna. Enda gången man inte haft ledningen var mot Sochi då man låg under med 2-0, men man öppnade lika starkt offensivt som vanligt och hade 18 skott efter första perioden.

Man har saknat Hjalmarsson i de två senaste matcherna och han förväntas vara tillbaka i slutet av December. Verkar dock inte påverka laget nämnvärt då man fortsätter vinna.

Man har offensiva kvalitéer i laget i form av superstjärnan Radulov, snipern Platt och Mursak.

Senast lagen möttes vann CSKA med hela 12-0 på hemmaplan där Radulov stod för fem poäng.

Man möttes två gånger i ligan förra säsongen och slår man ihop dessa så hade CSKA en målskillnad på 16-1.

Man sätter högsta fart direkt och 2.32 att vinna första perioden tycker jag är lite väl högt och investerar 4u.

Skribent: Tobbestips
14 November 2015