Här har vi en match mellan två lag som lever i helt skilda världar. Podolsk kämpar på i botten av tabellen medans Kazan slåss i toppen i den östra conferencen.

Podolsk kommer från match mot bottenkollegan Lada där man blev nollade på hemmaplan och efter 60 minuters spel stod det 0-2 på tavlan till gästerna.

Det var en jämn match mellan två lag som inte besitter någon högre kapacitet och heller ingen större bredd i laget. 

Innan dess så hade man Cska Moscow på besök där man kämpade heroiskt och föll bara med 1-2. Mycket kan man dock tacka Sateri i kassen för då man blev fullständigt överkörda och förlorade skotten med 18-42. Matchen innehöll mängder av utvisningar där Podolsk gjorde mål i boxplay samtidigt som Cska gjorde båda sina mål i powerplay.

Man har förlorat tolv av de 13 senaste matcherna och har bara slagit Cherepovets på övertid. 

Kazan kommer från en riktigt fin 2-0 seger borta mot toppkollegan Dynamo Moscow. Kollar man de fem senaste bortamatcherna så har man "bara" vunnit två av dessa. Det är inte fy skam om man ser vilket motstånd man haft. Dynamo Moscow , Jokerit, Salavat Ufa, Magnitogorsk och Niznekamsk.

Här stöter man på ett motstånd som är lättare än vad man mött på senare tid. Man har även vunnit tre av de fyra senaste matcherna lagen emellan och då Kazan visar bra form och Podolsk riktigt usel form så tvekar jag inte vilka jag lägger min röst på.

Bet365 ger oss 1.72 på Kazan ML vilket jag tycker är väl högt då tex unibet ger oss 1.59 och betsafe 1.60 vilket jag tycker ligger mer rätt.

Skribent: Tobbestips
10 December 2015