Philadelphia är inte riktigt nöjda med hur man presterat hittils. Man ligger långt ner i tabellen och har bara vunnit sex matcher av 17 möjliga varav endast tre på ordinarie tid.

Hemma har man bara skramlat ihop sju poäng på åtta matcher vilket både Philadelphia och fansen inte är nöjda över. Trots offensiva kvalitéer i laget som tex Giroux och Voracek så har man bara lyckats göra 33 mål på 17 matcher vilket är svagast i ligan tillsammans med Anaheim. Bakåt läcker man även en del och har släppt in 50 mål, vilket ger ett snitt strax under tre mål per match vilket man kan jämföra med Kings som släppt in 36 mål på 17 matcher vilket ger ett snitt på strax över två mål per match.

Man har en del skador där White förmodligen saknas från förra matchen.

LA Kings kommer med formen på topp och har två raka. På bortaplan har man imponerat och har vunnit fyra av fem matcher. Senaste bortamatchen var mot St Louis och där tvålade man dit dem med 0-3 vilket är starka papper. Enda förlusten borta är mot Chicago som är ett erkänt starkt hemmalag.

Man har många spelare som imponerat offensivt och då tänker jag främst på Carter och Toffoli som gjort det bra. Man har såklart också Kopitar och Gaborik som ständigt är ett hot framåt.

Målvaktsmatchen står förmodligen mellan Quick ( not confirmed ) och Mason i Flyerskassen.

Det här är en match som Kings ska vinna med tanke på hur det sett ut på slutet. 2.12 tycker jag är ett bra odds och är spelbart ner mot 2.00.

Skribent: Tobbestips
18 November 2015