Match i juniorligan som jag hängt med i genom åren.

Belye Medvedi är ett topplag varje år, och man har talang även i år.

Från U17 laget kommer Evgeny Kobyakov som bara är 16 år, men som redan visar att han kan bli riktigt bra. Han spelade som sagt i U17 laget förra året och det blev hela 56 mål och 51 assist och totalt 107 poäng på 42 matcher vilket ger ett snitt på 2.55 poäng per match, och han vann målligan med 20 mål. 

Kobyakov är inte den enda bra spelaren som kommit underifrån, utan det ser riktigt bra ut även denna säsongen. Man har kvar Bezrukov, Gomolyako och Shipin som gjorde det bra förra säsongen och kommer att få större ansvar denna säsongen.

Olympia är ett bottenlag och har tagit ungefär 70 poäng mindre än Belye de senaste säsongerna. Man har bara 20 spelare i truppen varav tre stycken är målvkter, vilket betyder att man bara har 17 utespelare, med att jämföra mot Belyes 27 spelare.

Olympia gjorde en svag insats i första matchen mot Avto, där man förlorade med 1-5 på hemmaplan och försvarspelet såg katastrofalt ut. Man har ett par bra forwards i laget, men överlag så är man sämre på varje position.

Pengarna tillbaka vid vinst med ett mål ger oss oddset 1.63 och det provar jag alla dagar i veckan.

Man får 1.86 på att man vinner med minst två mål, och det bör man göra, men jag kör lite safe.

Skribent: Tobbestips
7 September 2015