Dags för Lokomotiv Yaroslavl att spela match igen, och snacka om revanschlust då man senast åkte på en förlust mot Tractor borta med 2-1. Själv såg jag matchen, och i de två första perioderna så var Lokomotiv inte alls lika bra som man varit innan och man låg under med 1-0. I tredje spelade man upp sig ordentligt efter att man insett att man är påväg att förlora matchen. Man åker lite olyckligt på 2-0 i baken efter att Tractor gjort mål i boxplay. Kort därefter så får man in 2-1 och man fortsätter spela ut Tractor i jakten på en kvittering. Men en storspelande målvakt står pall och matchen slutat 2-1. Skotten i sista perioden Slutar 4-15 för Lokomotiv och man visade att man fortfarande har form.

Niznekamsk har gjort det bra hittils och ligger i mitten av sin Conference. Vinsterna har mestadels kommit mot lag som tillhör mitten/botten av ligan vilket visar att man har en bit upp till de bättre lagen i KHL.

Senast vann man hemma mot Sochi på straffar efter att ha kvitterat med fem minuter kvar av matchen. 

De fem senaste matcherna har Lokomotiv vunnit fyra och förlorat en samtidigt som Niznekamsk vunnit en och förlorat fyra.

Lokomotiv har i de fem senaste vunnit mot lag som Jokerit och Dynamo Moscow där Niznekamsk förlorat mot Lada två gånger om.

Lokomotiv och Niznekamsk spelade mot varandra för 13 dagar sedan och då gick Lokomotiv segrande ur striden med 4-2 efter haft ledningen med 4-0 efter 35 minuter.

Här känns det som bolagen gett oss lite väl bra odds efter förlusten senast och jag tycker man kan spela ända ner till 1.80.

Skribent: Tobbestips
29 October 2015