Dags för Montreal Canadiens att göra sig redo för match igen, där man senast vann borta mot Buffalo Sabres med 2-7 och var ruskigt effektiva.

Mike Condon fick chansen i mål och släppte två puckar förbi sig där man var lite tama i mitten av andra. Han gick 36 skott på sig och man har hittat en riktigt bra backup till Carey Price, som förväntas starta i hemmamatchen här mot Toronto Maple Leafs.

Man är fortsatt obesegrade och man har åtta raka segrar med en målskillnad på 30-9.

Toronto Maple Leafs Har plockat fyra poäng på sex matcher, och håller ingen vidare klass. Senast förlorade man mot just Buffalo Sabres med 2-1 på straffar där Buffalo Sabres var det bättre laget. De fem senaste har man bara vunnit en match och det borta mot Columbus Blue Jackets.

Winnik är bästa poängplockare för gästerna med fyra poäng. Man tappade stjärnan Kessel till Pittsburgh Penguins inför säsongen, och ingen har hittils tagit det ansvar att ersätta honom. 

I mål förväntas Bernier starta och målvaktsmatchen vinner Montreal Canadiens alla dagar i veckan. 

Toronto Maple Leafs hemma är en lättare match än Buffalo Sabres borta, och här kan man gå på -1 till 1.98 och få pengarna tillbaka vid seger med ett mål, men jag spelar säkert och kör raka till bra odds.

Lycka till!

Skribent: Tobbestips
24 October 2015