Här har jag hittat ett intressant spel, som gör det ännu tryggare då Podolsk var riktigt usla defensivt senast.

Lokomotiv återvände senast till sin hemmaborg för match mot Dynamo Moscow efter fyra matcher på bortaplan. Dynamo är ett av topplagen i KHL och Lokomotiv gjorde det riktigt bra och vann tillslut på straffar i en match som slutade 2-2 efter ordinarie tid.

Man är som sagt tillbaka på hemmaplan, och där är man verkligen ett monster då man har spelat in 20 poäng på sju matcher, och inte tappat poäng förrän senast mot Dynamo, där man fick med sig två poäng. Man har en målskillnad på hela 21-4.

Man har vunnit mot lag som Metallurg Magnitogorsk med 3-0, Kazan med 3-1, och Dynamo Moscow. 

Man har hållt nollan i fyra av sju matcher hemma, vilket är imponerande.  Man har gjort mål i första perioden i hela sex av sju hemmamatcher.

Podolsk åkte på en 5-0 förlust senast mot Sochi, som inte har riktigt samma klass som Lokomotiv. Innan dess åkte man på en 3-1 förlust mot Zagreb, så på de två senaste bortamatcherna så har man 1-8 i målskillnad, och det mot inga speciellt bra lag.

Podolsk har i sina förstaperioder släppt in mål i fyra av sex bortamatcher, och även släppt in mål i de tre senaste.

Här möter man ett Lokomotiv som är hemska att möta på hemmaplan, och med tanke på att Podolsk släppte in tre mål i period 1 senast mot Sochi, så tycker jag det ligger bra värde i spelet.

För er som vill lägga ett sidospel tycker jag Lokomotiv att vinna och hålla nollan till 4.80 på Unibet är spelbart, då Lokomotiv bara släppt in fyra mål på sju matcher hittils, och man har hållt nollan i fyra av dessa sju, samtidigt som Podolsk bara gjort 10 mål på sex matcher borta, där man gjort ett mål de två sista matcherna.

Skribent: Tobbestips
6 October 2015