Lokomotiv öppnade med att möta Torpedo borta, där man faktiskt spelade bättre än hemmalaget och fick iväg hela 35 skott, men man fick ändå ge sig i förlängning. 

Man har fått in patrick Hersley i laget, som är en väldigt målfarlig back där han gjorde 16 mål på 56 matcher förra säsongen och Jonas Enlund från Sibir som gjorde 45 poäng. 

Man har tappat Thörnberg, Plotnikov och Platt, men efter matchen mot Torpedo finns inga tvivel att man kan hamna ganska högt upp i tabellen. 

Man saknar förmodligen nyförvärvet Sigaryov, som förväntas vara tillbaka i slutet av September.

Lada däremot, var riktigt dåliga förra säsongen, och har tappat sin bäste poängplockare Petrov, som endast gjorde 21 poäng på 60 matcher. Man har även tappat Chernikov.

Man har fått in nya målvakter i Masalskis och Kasutin, där jag tror Kasutin blir den utvalde förstamålvakten.

Man har tagit in Viklund, Flood och Belov i backlinjen, framåt har man tagit in Bumagin, Magogin, Nikulin, och Stepanov, där Magogin sticker ut lite över mängden, men det är absolut inga stjärnor man fått in.

Man saknar troligtvis viktiga Zatovic som har en känning, som inte spelade sist. Backen Podhrasky som gjort 178 poäng på 351 KHL matcher är förmodligen också borta. 

Lokomotiv spelade bra mot Torpedo, medans Lada var usla mot Sochi och mäktade bara med 16 skott på hela matchen, och jag förväntar mig att Lokomotiv bör kunna vinna med minst två mål.

Spelet betyder att vinner Lokomotiv med ett mål, så blir spelet push, vinner man med två mål eller fler så blir det vinst.

Patrick Hersley imponerade senast med att göra 1+1, och han är en back med farligt skott och där kommer jag slänga in 1 unit på målskytt till 7.00 på Unibet då det är alldeles för högt, och Lokomotiv bör kunna mäkta med minst 3-4 mål.

Skribent: Tobbestips
27 August 2015