Senast tyckte jag Linköping var överskattade och att vi fick ett riktigt fint odds på Frölunda, vilket också visade sig vara rätt då man vann med 7-1 hemma.

Nu åker man till match mot Karlskrona, en match man ska vinna på ren grundkapacitet. Senast hade man show mot LHC där man vann med 7-1 där Joel Lundqvist fick smälla dit ett hattrick och även stod för totalt fem poäng.

Man är något svagare borta utan att för den delen vara dåliga. Man har bara förlorat en match och det mot ett starkt Brynäs. 

Karlskrona är hopplöst sist med fyra poäng på elva matcher. Hemma har det blivit en seger på sex matcher och totalt har man en seger på elva matcher.

Senast mötte man HV71 hemma, där man var betydligt piggare än HV i första perioden. Sedan kom kollapsen och man Släppte in fyra mål i mittenperioden och förlorade tillslut med 2-4.

Just nu står man på sju raka förluster där samtliga har kommit på ordinarie tid, och nu väntas tuffast möjliga motstånd.

Här kommer man att få det oerhört svårt med ett spelskickligt Frölunda och allt annat än ytterligare en förlust vore en sensation.

Lirar man Frölunda -1.5 hcp får man runt 2.00 i odds, men väljer att spela raka 2an då jag tycker Unibet ligger mer rätt i sin värdering med 1.53.

Skribent: Tobbestips
24 October 2015