Här får vi se Jokerit igen, som hittils imponerat stort.

Jokerit kommer från en förlust mot Podolsk med 1-2 som avgjordes på straffar. Att inte Jokerit tog segern efter ordinarie tid är för mig en gåta, då man stundtals spelade ut motståndet och vann skotten med 47-20.

Man har poängkungen Kozun i laget som tagit för sig ordentligt. Även Regin har börjat riktigt bra och står på 12 poäng hittils.

Man är ligans tätaste lag bakåt med bara 12 insläppta mål på 10 matcher. Hemma har man släppt in sju mål på sex matcher. 

Powerplayspelet är riktigt bra och man har gjort mål i spelformen i samtliga matcher utan en, och då klev man av matchen mållös, så powerplay är en riktigt bra hjälp till seger här.

Bratislava har en hel del segrar, där man har tre av tre på bortaplan. Motståndet har dock varit ljummet då man mött Podolsk och Zagreb. Visserligen vann man också mot Dynamo Moscow, men där tycker jag Dynamo gjorde en väldigt svag insats. 

I laget finns en del bra spelare, men man har inte riktigt samma spets som Jokerit har.

Jokerit kommer in som favoriter här och det är befogat.

Tror man klarar av att vinna med ett par mål, och väljer att spela säkert och får tillbaka insatsen vid vinst med ett mål.

Skribent: Tobbestips
23 September 2015