Karlovy Vary är ett av ligans svagaste lag då man placerar sig näst sist i tabellen med 27 inspelade poäng.  Man har tillhört botten de senaste åren och det verkar inte bli någon ändring på det denna säsongen heller.

Man har ett par bra spelare i laget som sticker ut, annars har man ett ganska mediokert lag. Man har Hascak skadad som bara hunnit med att spela 14 av lagets 27 matcher och är en viktig spelare i laget då han är en pålitlig poängplockare då han kom till laget denna säsongen från KHL.

Man har släppt in flest mål av samtliga lag med 88 stycken på 27 matcher. Bakom skuggar just Trinec och Pardubice med 77 insläppta.

Trinec tillhör vanligtvis toppen men har i år varit betydligt svagare. I fjol spelade man final mot Litvinov och fick ge sig i en sjunde avgörande match.

Man har ett par riktigt offensiva kvalitéer i form av Kopecky som värvades in från Florida Panthers. Han har 578 NHL matcher på meritlistan och spelar även landslagshockey för Slovakien.

Här möts två lag som släpper in flest mål i ligan och samtidigt har ett par riktigt vassa spelare framåt vilket gynnar mitt spel. 

Senast Trinec gästade vann man med 2-5 och totalt har de fyra senaste matcherna gått över fem mål när man gästat Karlovy.

Skribent: Tobbestips
13 December 2015