Dags för nytt spelförslag där jag även idag inte håller med spelbolagen.

Gårdagen såg bra ut då Plzen ledde med 2-1 i slutet av sista perioden. Men med ca 90 sekunder kvar så släpper de 2-2 och spelet gick till push, men nog om det.

Här tycker jag CSKA Moscow har riktigt bra chans att bokstavligen leka hockey med Davos. CSKA har hunnit med två matcher hittils, där man vunnit båda mot Sochi med 2-1 och 5-1. Radulov är stekhet som vanligt, och man har även bra spelare som Simon Hjalmarsson och Da Costa. 

Förra säsongen gick man urstarkt i KHL där man vann grundserien bekvämt och tog sig hela vägen till final, där man hade 3-0 i matcher mot S.t Petersburg, men tappar fyra raka matcher och guldet försvann.

HC Davos slutade på en femteplats förra säsongen och tog sig till slutspel, väl där imponerade man och gick hela vägen. Man har Marcus Paulsson i laget, som  vann den interna poängligan och som är en av de bättre spelarna i laget. 

Även Davos har spelat två matcher hittils, där man förlorat mot KHL laget Barys Astana med 5-2 och 6-3. Som man ser är defensiven verkligen inte stabil.

Här tror jag CSKA vinner med minst ett par mål, och spelet känns väldigt tryggt. 

Skribent: Tobbestips
5 August 2015