Edmonton tar här emot Chicago som är ett starkare lag och med Keith tillbaka i laget så känns Chicago lite mer tryggare.

Edmonton kommer från en 4-3 förlust mot LA Kings på bortaplan där man innan dess även torskade mot Arizona borta med 4-1. Formen är inte på topp och man har förlorat  fyra av de fem senaste matcherna. Noterbart är att under de fem senaste matcherna har McDavid varit skadad vilket verkar påverka laget negativt.

Man har vunnit sex av 18 matcher hittils och tre av dessa har kommit på hemmaplan. Uppladdningen inför matchen har inte varit optimal då Nugent-Hopkins, Eberle, Hendricks och Gazdic missade måndagens träning med skador och Influensa, så det är oklart om de kommer spela och gör de det så har man förmodligen inte fyskien i topp vilket man måste ha om man ska kunna stå emot Chicago under hela matchen.

Coach McLellan har sagt att Nilsson ska starta matchen och det är vad vi utgår ifrån.

Chicago har vunnit två raka nu mot St Louis och Calgary. Noterbart är att Duncan Keith kommit tillbaka i laget i de två senaste, och lite "keith" effekt får jag allt säga att det är.

Borta har man inte rosat marknaden, men senast mot St Louis gjorde man det bra och det känns som sagt tryggare med Keith i laget.

Coach har sagt att Crawford startar matchen och det är utgår vi även ifrån.

Borta mot Edmonton brukar man trivas och har vunnit fyra av de fem senaste och vinsterna är tagna med 1-7, 0-5, 1-5 och 1-4 vilket bekräftar det hela.

Chicago fortsätter vinna med Keith i laget och jag spelar säkert och kör ML, och för den som vill jaga högre odds kan raka 2an vara något.

Skribent: Tobbestips
26 November 2015