Buffalo tar här emot omöjliga Montreal, som sopat rent hittils i NHL.

Buffalo har plockat fyra poäng på de sex inledande matcherna, och det är ungefär som förväntat. Man är ett av NHL.s svagaste lag, trots att man har spännande namn i talangen Eichel.

Man har en okej offensiv, men går inte att jämföra med de flesta lagen i NHL. 

Man har Chad Johnson i mål som förväntas starta, och trots att han gjort en hel del matcher i NHL så tycker jag inte han är ett stjärnämne.

Man saknar förmodligen fortfarande Bogosian som valdes som nummer tre i draften 2008, och är en av lagets bästa backar.

Montreal kommer till matchen med självförtroendet på topp då man sopat rent med allt motstånd hittils och vunnit sju av sju matcher, varav fyra på bortaplan. Man har mött lag som Pittsburgh, Rangers och St Louis som är betydligt bättre lag än Buffalo.

I mål förväntas Mike Condon starta och man vilar Price. Condon har dock provat på NHL i en match och har 95% i räddninsprocent, så han klarar jobbet bra.

Hela laget kämpar hårt och är inne i ett riktigt bra stim, och man ska inte ha några som helst problem att avfärda ett svagt Buffalo här. Man kan prova hcp spelet på -1.5 på Montreal, men då man ändå nästan får 2.00 på raka 2an så ser jag ingen anledning till att inte lira säkert.

Noterbart är att Montreal har hela tio spelare som plockat mer poäng än Buffalos bästa poängplockare!

Nej detta kontrollerar Montreal från första minut och jag lirar alla dagar i veckan!

Skribent: Tobbestips
24 October 2015