Anaheim har verkligen kommit igång efter sin katastrofala inledning på säsongen. Man öppnade med att förlora nio av de tio första matcherna och man var helt bedrövliga. Stjärnor som Getzlaf och Perry presterade inte heller vilket bidrog till en del av inledningen. Nu har man dock kommit igång på allvar och spelet man visar upp gör att man börjar känna igen Anaheim från fjolåret.

Man har fyra raka vinster och man har slagit San Jose Sharks, Columbus Blue Jackets,  Florida Panthers och Nashville Predators. Här har vi tre lag som alla är bättre än Arizona där bara Columbus håller ungefär samma klass som motståndet här.

Man saknar en del spelare men dessa spelare spelade heller inte senast.

Man startar med Fredrik Andersen i målet, och han är också given förstamålvakt i laget.

Arizona kommer från tre raka hemmamatcher där man förlorat två och vunnit en. Innan dess spelade man borta mot Boston Bruins och åkte på en rejäl käftsmäll där det efter 60 minuters spel stod 6-0 på tavlan.

Anaheims formkurva pekar rakt uppåt samtidigt som Arizona blandar och ger. Man har bara tre segrar på de tio senaste matcherna vilket kan vara en indikation på att formen inte är på topp.

Man ser ut att sakna Grossmann som åkte på en skada senast mot Rangers. Man har innan dess haft skador på Vermette och Elliott som förmodligen också missar matchen. 

Svenske Anders Lindbäck startar i mål. Han fick hoppa in i andra perioden senast mot Rangers och fick släppa ett skott förbi sig och visade stabilitet i kassen.

Anaheim är dock ett starkare lag, och har bättre form och här tror jag man tar en bekväm seger hemma i Honda Center.

Pengarna tillbaka om man vinner med ett mål, full vinst om man vinner med två mål eller fler.

Skribent: Tobbestips
9 November 2015