Här är SKA St Petersburg favoriter, och det ska man vara trots resultaten i de senaste matcherna. 

Senast hade man lite oflyt då man åkte på en 5+10 för boarding efter en minut. Detta resulterade i fem minuters powerplay för Novokuznetsk, där det blev 2-0. Man jobbade i matchen och sista perioden så kom man igång rejält men lyckades inte vända.

Likadant var det matchen innan då man började svagt i första för att sedan ta över mer och mer i matchen. Då mötte man Sibir som spelat bra hittils. Inför sista perioden låg man under med 3-1, man lyckades inte vända då man släppte två tidiga, men man var det bättre laget i sista perioden och vann skotten med 22-6 i den perioden.

Här möter man Amur Khabarovsk som har ett väldigt mediokert lag som förlorat sina tre senaste matcher. För tre matcher sedan åkte man på stryk mot Dynamo Moscow med hela 7-2, som följts upp med ytterliggare två förluster.

Här stöter man på ett liknande motstånd som Dynamo, och jag tror St Petersburg inte kommer att öppna matchen lika dåligt här, då man även möter ett mycket svagare motstånd.

Visst är man utan Kovalchuk, men man har spelat bra offensivt ändå, och mot Amur så räknar jag med att man får iväg runt 35-40 skott, och då bör det vara bra chans att få in en del puckar.

Vid fyra gjorda mål så får man insatsen tillbaka.

Uppdaterat: blir även ett spel St Petersburg -1 Asian till 1.65, vilket betyder insatsen tillbaka om de vinner med 1, annars full vinst. 

Skribent: Tobbestips
7 September 2015