Speltips 3 omgången av Allsvenskan: Malmö FF - Sundsvall. 

MFF åkte på en riktigt nit mot nykomlingen J-Södra. Trots ledning 1-0 lyckades inte guldfavoriten ta några poäng på Stadsparksvallen. 

Efter 2-3 förlusten väntar nu hemmaplan och GIF Sundsvall och att MFF skulle tappa poäng i två raka har jag svårt att se, speciellt då de spelar hemma mot Sundsvall. 

Sundsvall föll oväntat hemma mot Gefle med 2-1 och fick dessutom Robin Tranberg utvisad, vilket innebär att han är avstängd mot MFF. 

Hemma på Swedbank är MFF starka vilket också Norrköping fick erfara i omgång 1 efter 3-1. Tror på ett liknande resultat denna gång. Sundsvall föll stort i Svenska Cupen mot MFF: 4-0 och ingenting säger mig att Sundsvall skall ha någon chans nu heller. 

MFF har 17-2 mot Sundsvall på de senaste fem matcherna, ett förkrossande facit för skåningarna som knappast kommer göra det sämre efter matchen på söndag. 

Lirar -1.5 asian handicap till odds 1.85 hos Guts, ett odds som troligen varit klart lägre om inte MFF gjort den där plattmatchen mot J-Södra. 

Vilka spelare MFF kommer starta med är ännu oklart men skulle faktiskt inte förvåna om Brorsson får chansen i backlinjen efter Aransons svag insats senast. I anfallet har islänningen Kjartansson inte imponerat, men frågan är om han inte får en chans till här. Lossnar det bara kan det bli en hel del mål från "Örnen" denna säsong. 

Skribent: Per
8 April 2016