Återigen en hörnlina. Men det är inte många gånger ett lag gör fler mål än hörnor, och vid många tillfällen så är det faktiskt lag som fortsätter att trycka på även om man är i ledning.

Wolfsburg var det enda obesegrade laget på hemmaplan förra säsongen i Bundesliga. Det var inga 5-0 varje match som Bayern M hade, men man vann 14 av 17 och spelade bara 3 oavgjorda.

Man spelade oavgjort mot Bayern M i supercupfinalen och vann efter straffar, så självförtroendet är där. Schalke, Leverkusen, Dortmund och Bayern M vann sina matcher så man kommer vara taggade på att ta tre poäng mot ett skadedrabbat Frankfurt med.

Lucas Piazon, skyttekungen Meier, Medojevic och Kieftl saknas för Frankfurt. Ganska viktiga spelare, dock har anfallaren Castaignos imponerat på försäsongen och tack vare att Wolfsburg inte utklassar sina motstånd så vågar jag mig inte på något hcp-spel.

Jag känner mig dock ganska säker på att Wolfsburg kommer att fortsätta trycka på även om de tar ledningen, och 6 hörnor i en hemmapremiär känns för lågt och vi börjar mjukt med Bundesliga för att sedan öka när man lärt sig lagen i år.

För några säsongen hade jag stenkoll och riktigt bra träff här, men sedan tappade många lag och blev ojämna och då blev det mer svårtippat, det finns dock några lag som alltid brukar prestera fortsatt.

Skribent: Olofsbetting
15 August 2015