Jag tycket kanske inte att bolagen har tagit fel favorit, men jag tycker att Newcastle underskattas här.

Newcastle har börjat med ganska hårt motstånd och man har inte riktigt haft tid att etablera sitt spel då både Arsenal och Man Utd mest handlade om att jaga boll. Man var en man mindre mot både Swansea och Arsenal med, så det är svårt att jämföra dem matcherna, och alla spelare var inte friska mot Southampton heller.

Newcastle har kanske inte haft bättre förutsättningar än ikväll att ta poäng.

Offensivt är det Sissoko, Wijnaldum och Thauvin med Cissé ensam i anfallet. Tiote och Colback kommer hålla tätt defensivt och Coloccini limmar ihop defensivt med nya Mbemba som sett mycket bra ut. Sen har Newcastle Krul i målet som håller hög klass i Premier League.

West Ham ser lite tunna ut på mittfältet och det är här jag tror att Newcastle kommer att vinna matchen. Löpstyrkan och lungorna på mittfältet för Newcastle är snäppet bättre och varken Tiote eller Colback kommer att lägga fingrarna mellan i närkamperna.

West Ham imponerade i premiären mot Arsenal även om snacket var om Cechs ingripanden i efterhand. Man besegrade även Liverpool borta så man kan säga att man har presterat bra mot bättre motstånd.

Men man har förlorat båda sina hemmamatcher, mot Bournemouth och Leicester, och släppt in hela 6 mål på dessa.

Jag ser ett tydligt samband med att man måste föra matcherna och inte gå på kontringar. Jag tror det blir tight ikväll jag tror vi får se 1-1 eller 1-2 till Newcastle faktiskt. Jag investerar.

Skribent: Olofsbetting
20 September 2015