Idag är det dags för London-derby igen, och det är mellan Tottenham och Crystal Palce. Ett Tottenham som verkligen måste komma igång i ligaspelet och tog en bra skalp senast i Europa League där nyförvärvet Son gjorde två mål.

Tottenham kommer att kriga i derbyt för att få sina tre poäng här. Man har haft fyra gula kort inom laget både mot både Everton och Leicester och man har gått över den totala linan i 4 av 5 matcher. Mot Crystal Palace kommer återigen en laddad match där jag tror att vi kommer att se upp mot 5-6 kort kanske.

Crystal Palace har många kvicka kontringsspelare och jag tror faktiskt att Crystal Palace kan avgå med segern utan problem så länge allt stämmer. Tottenham har skador på viktiga spelare och känns lite tunna för tillfället. Man kommer att vara på efterkälke många gånger det känns bara som en laddad match.

Crystal Palace är ett lite snällare lag och har gått under linan i de flesta av matchernae, men Tottenham kan gå över linan ensamma med känns det som.

Jag tänker mig att matchen slutar 1-1 eller 1-2 drygt och Tottenham får nog fortsatta problem med målskyttet. Kane har ingen lätt andrasäsong och frustrationen kan lätt mynna ut i några gula kort med.

Nej, jag plockar över 3,5 kort på Nordicbet som ligger 0.10 högre än dem flesta bolagen här.

Skribent: Olofsbetting
20 September 2015