En match där Southampton verkligen måste visa fansen att det var en engångsföreteelse i cupen mot Liverpool. Man blev förnedrade hemma mot ett roterande Liverpool i veckan med 1-6! och nu är det ligamatch igen hemma, mot ett Aston Villa som har fått 0 effekt av tränarbytet. Aston Villa har släppt in 5 mål på sina två senaste matcher och Southampton är ett lag som kan göra mål om det bara lossnar.

Tadic, Mané och Pellé brukar vara pigga och bjuda på målfester om det vill sig.

Jag ser inte hur Aston Villa ska ha någon större chans här och jag blir inte förvånad om det slutar med 3-0 eller 4-0 för Southampton faktiskt. Jag tycker att RedBet är snälla med 1.70 på över 1.5 mål för Southampton.

Aston Villa har lirat 7 matcher borta, och släppt in över 1.5 mål i 6 av dem. Med andra ord talar allt för att Southampton ska klara av att göra två mål här med.

Både Amavi, Clark och Richards saknas i backlinjen och det är tre spelare som alla gjort drygt 10 matcher var. Extra tungt för Aston Villa med andra ord.

Inga nya avbräck för Southampton som har klarat över 1.5 mål hemma i 5 av 7 matcher och förmodligen gör det idag igen. Håller nere insatsen pga att oddset inte är megahögt.

Skribent: Olofsbetting
5 December 2015