Dags för ett returmöte mellan Slovanien och Ukraina, och nu är det Slovenien som skall hämta upp ett 0-2 underläge.

Ukraina bör köra med en taktik som innebär att mittfältet ligger längre ner i plan och en lite mer isolerad anfallare på topp.

Konoplyanka fixade faktiskt 0 frisparkar i första mötet, trots att Ukraina låg längre upp i planen och han utmanade en del som ytter.

Av någon anledning har Unibet lagt linan på 3.5 frisparkar för honom i returen. Okej att han kommer ha en defensivare roll, men knappast på kanten det kommer att smälla.

Normalt sett drar ett lag på sig runt 10-15 frisparkar i en match och sist drog Slovenien på sig 13 frisparkar. För det första ska Slovenien dra på sig fler frisparkar, och det har jag kanske svårt att se, och sen ska Konoplyanka dra på sig 30% av dessa drygt, och då får vi 1.95, nästan 50% chans.

Kvist i Danmark och Kurtic i Slovenien har gått över 3.5 frisparkar, men annars är det ganska glest, några har klarat över 2.5 också.

Men 3.5 är en väldigt hög lina med tanke på att ett lag drar på sig 10-15 frisparkar, och 4 av dem ska tillfalla samma person.

Konoplyanka kan få 90 minuter som senast, men med tanke på att han är offensiv kan det också bli att han får kliva av tidigare om man ska säkra.

Tycker detta spel är spelbart ner mot 1.70 minst.

Skribent: Olofsbetting
17 November 2015