Idag är det dags för returen i det infekterade mötet som slutade 2-0 till AIK och 3 röda kort för Shirak. Totalt innehöll matchen 7 gula kort, (tre för AIK och 4 för Shirak) Sedan tog Shirak 1 direkt rött kort och även två röda kort där spelare fick två gula kort.

Med andra ord var det 11 gula kort totalt och 1 direkt rött. Stämningen blev inte bättre av att Shiraks ordförande fick glas kastat på sig på läktaren och AIK senare anklagade Shirak att ha snott med sig 13 handdukar från omklädningsrummet.

Stämningen mot slutet var hektiskt och inför returen kommer det att vara laddat med. AIK möttes av Shiraks fans som hade tryckt upp hatiska banderoller, och inatt körde fansen förbi och slängde smällare utanför hotellet till AIK.

Hemmalaget måste helt enkelt gå för vinst och det kommer innebära kontringar. AIK har några kvicka och tekniska spelare och jag känner mig ganska trygg på att Shirak kommer att ta tre kort när de tog 8 gula och 1 rött i första matchen, för bra spel för att inte provas och jag smäller in hela 8u här

Även en peng på över 4.5 kort totalt är säkert ett bra spel. AIK lär också försvara sig för kung och fosterland.

Skribent: Olofsbetting
23 July 2015