Roma lyckades på något sätt att förhindra Barcelona från att ta alla tre poängen i Rom i veckan i Champions League. Självförtroendet bör vara på topp inför kampen mot Sassuolo och efter Juventus knackiga start där Roma besegrade dem hemma, så ligger de väldigt bra på det vid vinst här.

Sassuolo har också öppnat bra och det kommer inte bli en så lätt match för Roma. Man får tänka på att Roma har en match i benen i veckan där de löpte väldigt mycket då Barcelona hade runt 70% boll.

Men Roma ska ju vara favoriter och säkert ligga runt 60% med bollinnehavet, jag skulle bli förvånad om man tappar poäng då man har bred trupp med.

Roma kör med tre anfallare och skapar väldigt bra tryck hemma med många avslut. Jag blir inte förvånad om vi får se 13-17 avslut minst för Roma.

Nordicbet har börjar köra med "skott på mål" och det intresserar mig. Det enda jobbiga med spelen är om lag skjuter 20 skott och bara träffar 3-4 på mål, men jag tänker mig minst att Roma gör två mål idag och det bör ge oss minst två skott på mål redan där.

Roma klarar säkert av minst tre skott på mål redan i första halvlek och jag tycker linan ligger för lågt helt enkelt.

Skribent: Olofsbetting
20 September 2015