Real Madrid har hittat rätt, 11-0 på de senaste två matcherna i La Liga och Ronaldo gjorde 5 mål och en assist senast. Bale gick ut och sa att han trivs bättre denna säsongen också, så harmonin är bättre känns det som.

Shakhtar har tappat viktige Douglas Costa och Luiz Adriano offensivt sedan förra säsongen, men har fortsatt gått bra i ligan trots allt. Dock ska man tillägga att kvaliteten på lagen i ligan är varierande och man är inte alls lika bra som förra säsongen i mina ögon.

Ett spel jag gillade med Real Madrid förra säsongen var över 1,5 mål i första halvlek. Man har klarat det i båda de två senaste matcherna och jag ser ingen anledning till att det inte ska bli full fart framåt från start mot Shakhtar heller.

Men jag vågar mig inte helt på över 1,5 mål i första halvlek utan jag kommer att köra -0,75 AH på Real Madrid i första halvlek istället. Då räcker det att dem leder för att få halv vinst på spelet. Kommer två mål som jag tror så är det större chans för 2-0 än 1-1 och därför känns -0,75 som säkrare val.

Real Madrid och Ronaldo vill såklart ha en bra start då man har PSG i gruppen och hemmamatchen mot Shakhtar kan bli viktig i längden.

Vi såg Bayern M utklassa Shakhtar hemma förra året i Champions League och då hade Shakhtar ett bättre lag. Varför skulle inte Real Madrid klara av att göra lite mål på Shakhtars lite slöa försvarare?

Skribent: Olofsbetting
18 September 2015