Det är en tight grupp denna, förmodligen den tightaste av dem alla. Man Utd, Wolfsburg, CSKA Moskva och PSV.

PSV har överraskat med att ha mycket bollinnehav och står upp bra mot lagen i gruppen, man hade 60% borta mot CSKA, man slog Man Utd och man stod upp bra mot Wolfsburg i första mötet med hela 54% boll med. Men inför säsongen sålde man av sina stjärnor. Rekik till Marseille, Wijnaldum till Newcastle och Depay till Man Utd bland annat, och sedan dess har det inte varit samma PSV.

Framförallt saknar man skärpan i avsluten och den där forwarden som öser in mål saknas. Luuk De Jong är deras bästa anfallare, men han håller inte riktigt på denna nivån.

Wolfsburgs spelare har bättre spetskompetens och Kruse är i storform nu. Wolfsburg har en mycket bättre offensiv, ett bra  defensivt mittfält och en stabil backlinje med Dante och Naldo centralt.

Jag tror att PSV kan störa här, men jag tror att Wolfsburg får med sig ett X2. Tyska lag brukar vara bra i Europa och med tanke på hur tight gruppen är så kommer Wolfsburg helt klart att gå för vinst och inte chansa med en poäng.

Wolfsburg vann rättvist första mötet och var det bättre laget och jag tror även man kommer att vara vassast i returen och förväntar mig att oddset går ner till 1.80-1.75 mot matchstart.

Skribent: Olofsbetting
24 October 2015