Olympiakos visade att man är ett bra hemmalag i Europa förra säsongen när man besegrade Atletico Madrid med 3-2, Juventus med  1-0 och Malmö FF med 4-2 hemma i Grekland. Laget har förändrats under säsongen och att Durmaz inte fick plats i CL-truppen borde tyda på att man är ännu bättre, eller pga att tränaren är portugis och köpte in några spelare från Portugal innan fönstret stängde.

Bayern M har startat ligan som förväntat. Med bra spel och stora segrar. Spelarna i laget har visat bra form i sina landslag under uppehållen med och enda lilla floppen var nu senast mot Augsburg i ligan då man vann lite orättvist efter en billig straff dömd på stopptid.

Men spelmässigt var man lika bra, det var bara effektiviteten som var lite sämre än vanligt.

Nu kommer man inleda mot Olympiakos, en motståndare som bara måste besegras för att få en bra start då man har Arsenal i gruppen med.

Bayern M vann med 1-0 borta mot CSKA förra säsongen och hela 7-1 borta mot Roma. Man förlorade dock mot Man City efter en galen vändning i slutet, men då var redan avancemanget säkrat.

Jag tro vi får se en bra match där Bayern M kommer att kontrollera bollinnehavet och jag har svårt att se att man ska gå mållösa då både Costa, Müller och Lewandowski har bra form. Jag ställer mig heller inte helt främmande till att Olympiakos ska få in en boll med, men jag tror att Bayern M gör minst två mål i alla fall med den offensiven.

Nordicbet erbjuder över 1.5 mål i matchen + Bayern-vinst till 1.70. Jag tror med andra ord att Bayern vinner då man är bättre sett över alla lagdelar. Räcker att Bayern vinner med 2-0 så sitter spelet också. Tror inte på 1-1, utan mer på 1-2 eller 0-2 här.

Över 1,5 mål för Bayern gav runt 1.55 och raka 2an lägre, så tycker detta är ett bra hopkok.

Linan på bollinehav ligger runt 60% och det tycker jag borde vara spelbart med, ibland är det svårt med tanke på hur matchbilden utvecklas dock.

Jag har två andra spel liggandes inför kvällen sedan tidigare om ni vill se andra tips med.

Skribent: Olofsbetting
18 September 2015