Red Bulls flyger på i USA och de har varit spelmässigt överlägsna i alla matcher jag sett dem i princip. Jag skulle nog vilja hålla dem som favoriter att ta hem allt före LA Galaxy.

Red Bulls blev första lag att bli klara för slutspelet och nu vill man ta flest poäng av alla lag, Vancouver leder andra divisionen och precis som i NHL så får det lag med flest poäng en titel med.

Bradley Wright-Phillips lirar ihop med brorsan Shaun Wright-Phillips, om ni kommer ihåg honom från bla.a. Chelsea och Man City?

Man har en bra offensiv och bra offensiva spelare bakom anfallarna med. Man kommer att möta Orlando City som är en ny förening med Kaka som sin fixstjärna. Kaka har varit borta några matcher och förväntas spela ikväll, men i övrigt är laget ganska mediokert.

Min första tanke var -1,5 på Red Bulls och även över 1.5 mål för Red Bulls.

Jag vågar dock inte -1.5 helt och över 1.5 mål för Red Bulls gav bara 1.40. Det är ett ganska lågt odds då -1.5 mål sitter på samma med förutsättning att man inte släpper in.

Jag väljer dock att köra safe, jag har svårt att se att New York Red Bulls inte kommer att vara det spelförande laget ikväll. Man är utomordentliga på att skapa hörnor med, så det blir säkert en hörnrik match också.

Red Bulls har vunnit 9 av sina 10 senaste hemmamatcher och man har klarat över 1.5 mål i 8 av dem. Man har bland annat mött Chelsea och Benfica, men annars övriga MLS-lag i ligan med.

Orlando har förlorat 8 av sina 9 senaste bortamatcher och har släppt in över 1.5 mål i 7 av dessa 10 också.

Man har släppt in över 2.5 mål i 6 av de 7 senaste bortamatcherna med.

Siffror hit och siffror dit, Orlando är inget stabilt bortalag och läcker rent defensivt. Red Bulls är en av de bättre lagen i ligan och är riktigt bra hemma. Framförallt är man ett av de bäst spelförande lagen med mycket innehav och stabilt passningsspel. Jag har svårt att se att Orlando ska ta poäng här och därför safespelar jag med -1 AH. Då får jag tillbaka pengarna om Red Bulls enbart vinner med ett mål.

Skribent: Olofsbetting
25 September 2015