Napoli har haft det lätt hemma mot Juventus de senaste åren med undantag för senast då man förlorade under Benitez ledning. Nu har dock Juventus ett helt annat lag. Juventus har varit katastrofala i år. Man förlorade hemma mot Udinese och sist tappade man in ett mål mot nykomlingen Frosinone i slutskedet av matchen som innebar två tappade poäng.

Juventus har inte varit i närheten av så bollförande som man varit förut heller. Man klarade inte av mer än 45% boll mot Genoa trots att man var en man mer och även mot City och borta mot Roma blev man totalt utspelade också.

Nu möter man Napoli som har varit fantastiskt bra hemma och öst på. Napoli har 10 gjorda mål på sina två senaste hemmamatcher och även om man kammande noll i förra ligamatchen så är man ett annat lag hemma. Man har skjutit mellan 20-30 skott i varje hemmamatch.

Att man ska lösa 6 skott PÅ mål mot Juventus på hemmaplan tror jag. Napoli ska vara bättre än Juventus för tillfället och jag utnyttjar detta innan den gamle dagen kommer igång.

Napoli är skottvilliga och sköt 7 skott PÅ mål mot Sampdoria och hela 10 skott PÅ mål mot Lazio.

Vi provar!

Bollinnehavet ligger på 55.5% med, och bör kunna gå. Allting handlar dock om att ett tidigt mål för Napoli kan bli lite avgörande för just bollinnehavet kanske.

Skribent: Olofsbetting
25 September 2015