Det blir många spel på hörnor här, men det är Champions League, det är lite svårt att finna värde i så pass jämna möten, så jag får välja att specialisera mig på hörnorna där jag tycker att jag kan finna lite fel på linorna.

Tror överlag på många hörnor i matchen, men där ligger bolagen mera rätt, dock tror dem att Mönchengladbach kommer att skapa merparten av hörnorna, och där är jag inte enig.

Sevilla är ett bra offensivt lag som är bra på att skapa hörnor och kör med ytterforwards, medan Gladbach kör med två anfallare i Raffael och Stindl om dem kör ordinarie lag framåt idag.

Sevilla skapade 12 hörnor borta mot självaste Man City fast dock 0 hörnor borta mot Juventus. Men mans ska inte jämföra Juventus med Gladbach riktigt heller.

Gladbach har släppt en del hörnor emot sig med, 8 mot Juventus och 11 mot Man City, och det är väl runt 5-7 stycken jag tänker mig att Sevilla ska skapa ikväll.

Sevilla har en del bollinnehav och bör kunna stå upp bra mot Gladbach idag. Tycker att linan ligger lite lågt här, ska nog vara 5.0 eller 5.5 istället och ett litet värde tycker jag mig finna.

Denna matchen är otrolig viktig för båda lagen då den avgör om vem som tar Europa League-platsen eller åttondelen i Champions League.

Skribent: Olofsbetting
25 November 2015